Flaş Haber Yeni

BURDUR AMATÖR KÜME KARŞILAŞMALARI YARIN BAŞLIYOR

BURDUR AMATÖR KÜME KARŞILAŞMALARI YARIN BAŞLIYOR

 

Burdur Amatör Küme karşılaşmaları yarın başlıyor. Konuya ilişkin basın açıklaması 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 13.00’da Burdur ASKF binasında gerçekleşti.

Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek 1’inci Amatör Küme Spor Haftasının bu hafta başlayacağını basın açıklamasıyla duyurdu.

Başkan Şimşek açıklamasında:

“Bugün güzel bir başlangıç yapmak üzere buradayız. Bu hafta sonu Cumhuriyet’in 100’üncü yılı. 100.üncü yılla birlikte 1’inci Amatör Kümemizin açılış maçlarını inşallah hep beraber gerçekleştireceğiz. Bu hafta 1’inci Amatör Kümemizi 10 takımızın katılımlıyla başlatacağız. Takımlarımız isim sırasına göre Bucak Belediye Oğuzhanspor, Burdur Belediyespor, Burdur Esnafspor, Burdur Gölspor,  Burdurspor, Gölhisar spor, Hacılar Gençlikspor, Kılavuzlar Gençlik ve Spor, Tefenni Belediyespor, Zafer Gençlikspor kulüplerimiz. Ben kulüplerimize bu sezon başarılar diliyorum. İnşallah güzel, keyifli, kaliteli müsabakalar olur. Daha önceden söylediğim, geçen amatör spor haftasında da söylediğim sözü ben burada tekrar etmek istiyorum, “inşallah bal liginde temsilen ilimiz takımı MAKÜ Spor şampiyon olarak direk üst lige çıkar.” 1’inci Amatör Küme şampiyonumuzda inşallah direk BAL Ligine çıkar diyorum ve temennimi dile getirmek istiyorum. Ve şu sözümü ifade etmek istiyorum: “İnşallah o sene bu sene” vurgusunu yaptı. Devamında: “Geçen yıllarda takımlarımıza ilimizde bulunan 10 amatör kulübümüze, çeşitli yardımlar yapmaya çalışıyorduk. İl özel idaremiz zaman zaman her yıl muhakkak yardımını yapıyordu, yine bu yılda yardımlarını yapacaklar. Belediyemizde yine aynı şekilde desteklerini sürdürüyordu. Bu yılda yine yemek yardımını yapacağını sayın başkanımızın bize ifade ettiler.” dedi.

MÜSABAKALAR YARIN BAŞLIYOR

1’inci Amatör Lig 1’inci hafta Karşılaşmalarında aynı gün 4 müsabaka gerçekleşecek.

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00’da Gazi Atatürk Stadyumunda Burdur Belediye Spor ile Zafer Gençlik Spor müsabakası ile başlayacak.

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00’da Gölhisar Spor  ile  Tefenni Belediyespor karşılaşması gerçekleşecek.

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 15.30’da Gazi Atatürk Stadyumunda Burdur Spor ile Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor;

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 14.00’da Gazi Atatürk Stadyumunda             Hacılar Gençlikspor ile Burdur Göl Spor karşılaşacak.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 13.00’da Kışla Stadında Burdur Esnaf Spor ile Kılavuzlar Gençlik ve Spor    müsabakası gerçekleşecek.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek, sezonun tüm spor camiasına, Burdur iline hayırlar getirmesini temenni ederek; herkesin keyif aldığı, güzelliklerin doğduğu bir sezon olmasını dilediğini ifade etti.

H.Nesibe SOLAK