Flaş Haber Yeni

BURDUR AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ 2024-2025 YILLARI ARASINDA NE GİBİ ÇALIŞMALAR PLANLIYOR?

BURDUR AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ 2024-2025 YILLARI ARASINDA NE GİBİ ÇALIŞMALAR PLANLIYOR?

Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor

Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor. 23 Kasım 2023 tarihinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans Salonu’nda, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleşen “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü” programı kapsamında “Gençler ile Şiddet Üzerine” konulu panelde konuşan Uzm. Psikolojik Danışman Umut Aydoğdu Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 2024-2025 yılları arasında planlanan çalışmaları tek tek anlattı.

Türkiye yüzyılı vizyonuyla kadına yönelik şiddetle mücadele edilmesi  ve kadının güçlenmesi  konusunda çalışmalarına devam edileceğinin altını çizen Aydoğdu, farkındalık yaratmak, hizmetleri düzenlemek, kurum ve kuruluşlar arası işbirliğini güçlendirmek gibi hususları içeren IV.Ulusal Eylem Planı’nın Burdur’da etkin bir şekilde uygulanması için çabaladıklarını belirtti.

BURDUR AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 2024-2025 YILLARI ARASINDA PLANLANAN ÇALIŞMALAR

-Türkiye yüzyılı vizyonuyla kadına yönelik şiddetle mücadele edilmesi ve kadının güçlenmesi çalışmalarına devam edilecektir.

-Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV.Ulusal Eylem Planı’nın ilimizde etkin olmasını sağlamak üzere İl Eylem Planının işbirliği içinde uygulanmasına devam edilecektir.

-ŞÖNİM, KKE ve SHM Şiddetle Mücadele İrtibat Noktalarının hizmet kalitesinin artırılmasına ilişkin çalışmalara devam edilecektir.

-Teknik Yöntemlerle Takip (Elektronik Kelepçe Sistemi) ilimizde etkin bir şekilde uygulanacaktır.

-Odak birimler aracılığıyla doğrudan kadına yönelik şiddetle mücadelede paydaş olmayan kurumlarla işbirliği ve farkındalık çalışmalarına devam edilecektir.

MELİSA ADINISEVER