Flaş Haber Yeni

BUGÜN BURDURLU KADINLAR KONUŞTU, CHP DİNLEDİ

BUGÜN BURDURLU KADINLAR KONUŞTU, CHP DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur, bugün öğle saatlerinde Burdurlu kadınlarla buluştu.

Bugün saat 12.00’da Bedesten Çarşısı avlusunda Burdur’da yaşayan kadınların talep ve şikâyetlerini dinlemek üzere bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partililer vatandaşların taleplerini aldı. Kurulan stantta gerçekleştirilen buluşmaya, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Atiye Canıgür ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

  

Verimli geçen buluşmada, Başkan Atiye Canıgür, halk pazarında satış yapan kadın pazarcıları da ziyaret ederek hatırlarını sordu.

“KADINLARIMIZ CHP’YE GÜVENSİN, İKTİDARIMIZDA HER ŞEY DÜZENE GİRECEK”

Başkan Canıgür, etkinlikte yaptığı konuşmada, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığının her şartta ve hayatın her anında Burdurlu kadınların yanı başında olacaklarını dile getirdi. Canıgür konuşmasında; “Bugün partimiz adına verimli bir gün geçirdik. Bedesten Çarşısına kurduğumuz standımızda kadınlarımızı dinledik. Kadınlarımızın taleplerini aldık ve karşılıklı çözüm yolları aradık. Öte yandan kadın pazarcılarımızı dolaştık, hatırlarını sorduk. Birlikte sohbet ettik. Halkımızın gündemi ekonomi, üretemeyen bir Türkiye. Halk Pazarımızın çoğunluğunu pazarcı kadınlarımız oluşturuyor. Burdur, üreten ve çalışkan kadınlardan oluşan bir topluma sahip. Kadınlarımız enflasyondan şikayetçi, pahalılıktan şikayetçi, üretici, pazarcı maliyet artışlarından şikayetçi, pazarı dolaşan kadınlarımız fiyatlardan şikayetçi. Ülkemizi her anlamda büyük bir eşitsizlik avucunun içine almış durumdadır. Cumhuriyet Halk Partisi vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarının farkındadır. Cumhuriyet Halk Partisine güvensinler, biz bu kötü günleri aşacağız." ifadelerini kullandı. 

Melisa Adınısever