Flaş Haber Yeni

BÜĞDÜZ KOOP. BAŞKANI HALİL CANDAN’IN OĞLU EVLENDİ

BÜĞDÜZ KOOP. BAŞKANI HALİL CANDAN’IN OĞLU EVLENDİ

İlimizin sevilen Büğdüz Kooperatifi Başkanı Halil Candan’ın oğlu Hüseyin Candan, Burdur Merkez Akyaka Köyü’nden Abdullah (merhum) – Sultan Camgöz’ün kızı Kehribar ile evlendi.

Düğün kız evi adresinde Akyaka Düğün Salonu’nda 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü gecesi kına ve eğlence programı ile başladı. Oğlan evi adresi Burdur Büğdüz Köyü Düğün Salonu’nda 18 Ağustos 2024 Pazar günü 10.00-20.00 arası yemek ikramı ile devam etti. Burdur Valisi Türker Öksüz, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz, önceki dönem Milletvekili Bayram Özçelik,  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ilçe, belde belediye başkanları, kurum müdürleri,  il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, siyasi parti, sivil toplum örgütleri, kooperatif başkan ve temsilcileri ile işadamı, esnaf, tüccarlar ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğün Büğdüz Köyü Düğün Salonu’nda balo merasimi ile son buldu.

GAZETEMİZ SAHİBİNDEN TEBRİK

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkan Yardımcısı ve Çağdaş Burdur Gazetesi Sahibi Hasan Ali Daldal, aynı zamanda BUTSO Meclis üyesi olan Halil Candan’ın düğünün hayırlı olmasını diledi. Kehribar-Hüseyin Candan çiftini tebrik etti, ömür boyu mutluluklar diledi.

 

 

Halil İbrahim Kara