Flaş Haber Yeni

BESOB BAŞKANI SİPAHİ, KOOPBAKKAL PROJESİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

BESOB BAŞKANI SİPAHİ, KOOPBAKKAL PROJESİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi, tanıtım toplantısını yapılan ‘Koopbakkal Projesi’nin hayırlı olmasını dilesi. Sosyal meyda hesaplarından paylaşımda bulunan Başkan Sipahi; “ Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ve Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu işbirliğinde hayata geçirilen “Koopbakkal Projesi” Tanıtım Toplantısı, TESK'in evsahipliğinde gerçekleştirildi.

Proje kapsamında; TESKOMB Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül, TESK Genel Başkanımız ve Türkiye Bakkallar Bayiler Federasyonu Başkanımız Bendevi Palandöken, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüz Hüseyin Aydın, Halk Bankası Genel Müdürümüz Osman Arslan, KGF Genel Müdürümüz Erdal Erdem tarafından işbirliği protokolü imzalandı.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerindeki kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı ürünlerin daha çok vatandaşımıza ulaşması amacıyla bakkal esnaflarımızda da satılmasını sağlayacak Koopbakkal Projesinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu güzel projenin esnaf ve sanatkarlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Halil İbrahim Kara