Flaş Haber Yeni

BEŞ YILLIK BELEDİYE MECLİSİ SON KEZ TOPLANDI

BEŞ YILLIK BELEDİYE MECLİSİ SON KEZ TOPLANDI

Başkan Ercengiz: “yerel seçimler Burdur’umuza hayırlı olsun”

Burdur Belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz: “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler Burdur’umuza hayırlı olsun. Seçiliriz ya da seçilemeyiz sonuçta vatandaşın takdiridir.  Seçilmemiz halinde biz yine aynı disiplinde, yine aynı düşüncelerle ve yine aynı hoşgörü ve karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde biz görev yapmak isteriz.” Dedi.

"Kazanan Burdur’umuz olsun, kazanan kentimiz olsun."

 Burdur Belediye Meclisi 7 Mart 2024 Perşembe günü Burdur Belediyesi Halı Sarayı Meclis Salonu’nda 31 Mart Yerel Seçimlerden önce son kez toplandı. Son meclis toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz:

“Beş yıllık süreci tamamladık. Mutlaka ortak paydada buluştuğumuz kararlar olduğu gibi, çeliştiğimiz ve çatıştığımız, karşı durduğumuz kararlar da olmuş olabilir. Bu demokrasinin tecellisidir. Her birimiz aynı düşünceyi, aynı görüşü taşımak zorunda değiliz. Bu ideolojik de olabilir bireysel de olabilir. Biz bu noktada alınan bütün kararlarda sonunda elbette bu mecliste bulunan yine kol kola çıkabildik, bunu başardık. Örnek bir dönem daha bitirdiğimizi düşünüyorum. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca biz istemden kalp kırmış olabiliriz, belki kaşımızı çatmış olabiliriz. Belki hiç istemden maksadını aşabilen cümleler kurmuş olabiliriz. İstemeden kalbini kırdığımız incittiğimiz arkadaşımız varsa bizleri affetsin, kendilerinden özür dilerim. Helalleşmek de isterim. Benden yana bir hak varsa doğuyorsa helal olsun. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Sonuçta biz yönetici olarak herkesi dinlemek, herkesin görüşüne saygı göstermek zorundayız. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler Burdur’umuza hayırlı olsun. Seçiliriz ya da seçilemeyiz sonuçta vatandaşın takdiridir.  Seçilmemiz halinde biz yine aynı disiplinde, yine aynı düşüncelerle ve yine aynı hoşgörü ve karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde biz görev yapmak isteriz. Devam etme ihtimali olan arkadaşlarımız da var. Onlara da seçim sürecinde başarılar diliyorum. Beş yıl boyunca birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum.   Kazanan Burdur’umuz olsun, kazanan kentimiz olsun. Burdur Türkiye’nin yaşanacak en güzel 10 ilinden bir tanesi huzurun, sükûnetin, saygının, sevginin hoş görünün ve adli açıdan da en güvenli olan şehirlerden bir tanesi. Biz de bunun artırtılması için çaba sarf ettik. Çaba sarf etmeye de hep birlikte devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Toplantı, belediye meclis üyelerince toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

Hale Pak- Melisa Adınısever