Flaş Haber Yeni

BEM-BİR-SEN VE BURDUR  İL ÖZEL İDARESİ ARASINDA SDS İMZALANDI

BEM-BİR-SEN VE BURDUR  İL ÖZEL İDARESİ ARASINDA SDS İMZALANDI

Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEM-BİR-SEN ile Burdur  İl Özel İdaresi arasında, İl Özel İdarede görev yapan Memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

İl Özel İdaresi Meclis  toplantı salonunda geçen hafta  düzenlenen imza törenine BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu,  İl Genel Meclis  Başkanı Murat Akbıyık  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Arıcan, İl Başkanı Bayram Gülmez, Yönetim Kurulu Üyeleri  ile İl Özel İdaresinde görevli memurlar katıldı.

Sosyal Denge Sözleşmesinin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan  BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu “Emeği değerli kılmaya, ekmeği büyütmeye, adil paylaşımı sağlamaya, yerel yönetim çalışanlarımızın haklarını ve hukuklarını korumaya dönük çalışmalarımız kapsamında elde ettiğimiz önemli kazanımlardan biri olan Sosyal Denge Sözleşmesi’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu konuda bizlere destek veren Burdur Valisi Türker Öksüz’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ‘a, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve Meclis Üyelerine  teşekkür ediyorum” dedi.

 İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav; “Memurlarımızın hakları noktasında en iyisini yapmaya çalıştık. Sahadaki yüzümüz olan çalışanlarımız mutlu olmadan hizmetlerimizi verimli bir şekilde yerine getirmemiz mümkün değil. Şehrimize birlikte hizmet edeceğimiz, daha ileriye taşıyacağımız yerel yönetimler çalışanı mesai arkadaşlarımız için SDS'nin hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Haber Merkezi