Flaş Haber Yeni

BAŞMÜDÜR ÖLMEZ’DEN BURDUR’UN E-TİCARETİNE ÖVGÜ VE DESTEK

BAŞMÜDÜR ÖLMEZ’DEN BURDUR’UN E-TİCARETİNE ÖVGÜ VE DESTEK

Burdur PTT Başmüdürü Mustafa Ölmez e-ticaret Firmalarını Ağırladı

Burdur’da faaliyet gösteren e-ticaret firma sahipleri Burdur PTT Baş Müdür’ü Mustafa Ölmez’e ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete Burdur Arçelik Bayi e-ticaret platformlarında Ceylin’s Firması Hakan Daldal, Burdur Samsung Bayi, e-ticaret platformlarında Buys firması Hüseyin Büyükkeleş, Burdur Siemens Bayi, e-ticaret platformlarında YMT Ev Aletleri firması Çağan Türkan, Bucak Vestel bayi, e-ticaret platformlarında Rasyonel Teknoloji Firması Furkan Kışlalıoğlu, katıldı.

Baş Müdür Ölmez’e yeni görevinde başarılar dileyen Burdurlu e-ticaret firma sahipleri, Burdur PTT ile yapılabilecek iş birlikleri üzerine istişarelerde buldu. E-ticaret firmalarının ortak sorunları arasında bulunan taşıma giderlerinin de konuşulduğu ziyarette firma yetkilileri istek ve önerilerini dile getirdi.

Başmüdür Ölmez’den Burdur’un e-ticaretine övgü ve destek

Baş Müdür Ölmez, Burdur’un Türkiye E-Ticaret satışında çok yüksek hacminin olduğunu ve iller sıralamasında ilkler arasında yer aldığını belirten Ölmez, Burdur’un bu başarısının devam edeceği ve daha ileriye geleceği temennisinde bulundu.  Kurum ve yerel e-ticaret firmalarının menfaatlerini gözeterek yapılabilecek her türlü çalışmaya olumlu baktığını, Burdur’un kalkınmasında faydalı olacak her işte Kurum ve şahsının elinden geleni yapacağını ifade etti.

Zuhal Daldal