Flaş Haber Yeni

BAŞKANLARDAN BAİB ZİYARETİ

BAŞKANLARDAN BAİB ZİYARETİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Başkan Yardımcısı  Yusuf Keyik ve beraberindeki heyet, Antalya'da, Batı Akdeniz İhracatçıları Birliğini (BAİB) ziyaret etti.

BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu ile bir araya gelen Başkan Yusuf Keyik ve beraberindekiler Burdur'un ve Batı Akdeniz Bölgesi’nin ihracatının yükseltilmesi hakkında koordinasyon ve görüş alışverişlerinde bulundular.

Nezaket ziyaretinde BAİB'in yeni yönetim kurulu tebrik edilerek, bölge ihracatının artırılması amacıyla yapılan çalışmalarda başarı dilekleri iletildi.

Ziyarette;  Burdur Ticaret ve Sanayi  Odası meclis Başkanı Ömer Çeliker,  Yönetim Kurulu üyesi Hakan Yoran, BAİB Yönetim Kurulu üyesi Ercan Akın'ın  yanı sıra Bucak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak TSO Başkan Yardımcısı ve BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Duran, Bucak TSO Meclis üyesi Hasan Kurt, BAİB Başkan yardımcısı ve   Isparta Mermerciler ve Madenciler Derneği Başkanı Mustafa Küçükyaman hazır bulundu. Haber  Merkezi