Flaş Haber Yeni

BAŞKAN ÜNAL BİRİM MÜDÜRLERİ BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÜNAL BİRİM MÜDÜRLERİ BİR ARAYA GELDİ

Deprem bölgesinden Bucak’a dönen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, birim müdürleri ile bir araya geldi. Bucak Belediyesi’nde dün  gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Ünal, Bucak Belediyesi’nin deprem bölgesinde yardım çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Başkan Ünal, depreme hazırlık konusunda Bucak’ta da vakit kaybetmeden harekete geçileceğine vurgu yaptı.

Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan’ında katıldığı toplantıda deprem bölgesinde izlenimlerini de paylaşan  Başkan Ünal, “Bölgede göründüğünden çok daha ciddi bir yıkım var. Türkiye’nin bu süreci en hızlı şekilde atlatması için üzerimize düşeni yapacağız. Bölgeye, takviye ekiplerimizle hızlı bir şekilde giderek koordine olduk. Hatay Defne’ye kurduğumuz Aşevi’nde,  günlük yemek çıkarıyoruz.  Gönüllü olarak yardım çalışmalarına katılan Bucak halkına, tüm belediye yöneticileri ve personelimize çok teşekkür ederim. Bölgedeki yaraları sarmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İŞTİŞARE YAPTI

Başkan Ünal, hem deprem bölgesinde uygulanacak uzun süreli bir eylem planı hazırlanması hem de Bucak’a gelen depremzedelere barınma ile psikolojik destek verilmesi konularında ekibiyle istişarelerde bulundu.

DEPREME HAZIRLIK VURGUSU

Türkiye’nin, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden sonra artık net bir şekilde ders çıkarması gerektiğini belirten Başkan Ünal, Bucak’ta gerçekleşebilecek olası bir depremde aynı olumsuz senaryonun yaşanmaması adına gerekli çalışmalar için en kısa sürede harekete geçileceğini vurguladı. Haber Merkezi