Flaş Haber Yeni

BAŞKAN ÖZBOYACI: “HİÇBİR BAHANE ÜRETMEYECEĞİZ. BÜTÜN SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GELİYORUZ”

BAŞKAN ÖZBOYACI: “HİÇBİR BAHANE ÜRETMEYECEĞİZ. BÜTÜN SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GELİYORUZ”

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Mart 2024 Çarşamba günü Burdur ziyareti öncesinde kısa bir konuşma yaptı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı: “ Burdur, Burdur’um hoş geldin sefalar getirdin, reisine olan aşkı, 5 yıldır buluşamıyorduk. Bugünlere nasip oldu. Burdur’umun dört bir köşesinden hepiniz koşarak bugün buraya geldiniz.” dedi.  

“HİÇBİR BAHANE ÜRETMEYECEĞİZ. BÜTÜN SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GELİYORUZ”

Başkan Özboyacı konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Burdur inanıyoruz ki 31 Mart günü sandıkları patlatarak, gereğini yapacak. Buradan Cumhurbaşkanımıza hediyesini yollayacaktır. Burdur’um 31 Mart günü Burdur’da 15 tane belediyeyle seçime giriyoruz. Burdur Merkez’de Cumhur İttifakı ile seçime giriyoruz. Bizim amacımız Burdur’daki 15 belediyeyi Cumhur İttifakının renklerine boyamak. Burdur’um söz veriyor musun? 31 Mart’ta Burdur’u Cumhur ittifakı renklerine boyamaya söz veriyor musun? Biliyoruz hepimizin sorunları var. Birinci kattaysan suyun var, ikinci kattaysan suyun yok. Eğer kenar mahallelerdeysen kaldırımın yok, yolların çukur; yağmur yağdığı zaman her yer sulu. Biz Burdur’umuzu tek tek, adım adım bütün sokaklarını caddelerini dolaştık ve dolaşacağız. Bizler makam arabasıyla gezmedik, adım adım Burdur’umuzu gezdik. Burdur’umun ne kadar sorunu varsa bunların hepsini biliyoruz. Ve bunların nasıl çözüleceğini biliyoruz. Hiçbir bahanemiz yok. Hiç bir bahane üretmeyeceğiz. Bütün sorunları çözmek için geliyoruz.

H. Nesibe Solak-Halil İbrahim Kara

H. Nesibe Solak-Halil İbrahim Kara