Flaş Haber Yeni

Başkan Mengi Burdur Belediyesi’ne seslendi, “Kafemize sahip çıkın”

Başkan Mengi Burdur Belediyesi’ne seslendi, “Kafemize sahip çıkın”

Başkan Mengi, “Ak Parti Burdur’umuzda taş üstüne taş koyan herkese destektir”

Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, beraberinde Ak Parti teşkilatı ile Burdur Engelsiz Kafe’de incelemelerde bulundu. İncelemelerinin ardından kafenin atıl durumda bulunduğuna dikkat çeken Başkan Mengi, basın açıklamasında bulundu. Başkan Mengi açıklamasında; “Bugün Burdur Belediyesi’nin ‘Engelsiz Kafe’sinde ve parkındayız. 2019 yılı seçimlerinden önce 5 Şubat 2019’da Burdur Belediye Başkanı bu bölgeyi ‘Yaşlılar Kafesi’ olarak ilan etmiş ve projesini kamuoyuna açıklamıştı ama aradan 10 ay geçtikten sonra projesine sahip çıkmayıp tutmayınca 2019 Aralık ayında da bu sefer bu projeyi ‘Engelsiz Kafe’ ve parkına dönüştürdü. Fakat o günden bu güne bu kafe hala faaliyete geçemedi ve kafemiz şuan atıl, sahipsiz durumda ve maalesef şuan ne engeli olduğunu bilemediğimiz şekilde kapalı ve engelli hale geldi.

“BURAYI DA BURDUR’UMUZA KAZANDIRIN”

Biz buradan CHP Burdur Belediye Başkanına ve CHP Belediyesi’ne sesleniyoruz! Kafemize sahip çıkın. Burası Burdur halkının kafesidir. Verilen vaatlere sahip çıkın, verdiğiniz vaatleri tutun ve Burdur kamuoyunu da bilgilendirin. Burayı da Burdur’umuza kazandırın. Ak Parti olarak biz engellilerimize sürekli sahip çıkıyoruz. Bu hafta sizler de gördünüz. Kamuoyuna tanıttık, Engelsiz Yaşam Merkezimiz 3 yıldır Askeriye Köyünde faaliyette ve yaklaşık 18 engelli kardeşimizi güzel çocuğumuza devletin imkânlarıyla bakıyoruz ve bütün engellilerimize devlet yardım ediyor, hükümetimiz sayesinde Cumhurbaşkanımız sayesinde.

“BİZ YİNE DESTEĞE HAZIRIZ”

Engelli vatandaşlarımız kardeşlerimiz, burada bu kafeden engelsiz kafeden faydalanmak istiyor ama yine görüldüğü üzere CHP Belediyesi verdiği vaatlerin hiç birinin arkasında durmuyor ve bu kafe de atıl durumda kaldı. İnşallah bu basın açıklamamızla CHP Belediyesi harekete geçer ve bu kafeyi faaliyete geçirir ve Burdur’umuza bizlerin hassasiyetiyle, Ak Parti teşkilatının hassasiyetiyle tekrar faaliyete geçirir. Biz yine desteğe hazırız. Ak Parti Burdur’umuzda taş üstüne taş koyan herkese destektir. Yardımcısıdır ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Mine KAYA