Flaş Haber Yeni

BAŞKAN HASAN YALÇIN KIZINI EVLENDİRDİ

BAŞKAN HASAN YALÇIN KIZINI EVLENDİRDİ

Burdur Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan – Fatma Yalçın’ın kızı Merve Yalçın, Gülizar- Ali Çevik’in oğlu Rıza Çevik ile evlendi.

Düğün, 9 Ağustos 2024 Cuma günü Burdur-Ankara karayolu üzere Nato yolu Burdur Otogarı üstündeki Şoförler Odası Kır Düğün Salonu’nda  saat 20.00’da kına gecesi ile başladı. 

10 Ağustos 2024 Cumartesi günü 20.00-24.00 saatleri arsında Burdur Belediyesi Sergi ve Konferans Salonu’nda balo merasimi ile son buldu.

Merve ve Rıza’nın düğününe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, TŞOF yönetim kurulu üyesi Süleyman Şahin, 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural, Burdur, Antalya ve Isparta esnaf odası başkanları, siyasi parti, sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri, esnaf, tüccar, iş insanları ile Burdur  merkez ve çevre il, ilçe, belde ve köylerden çok sayıda şoför esnafı katıldılar. Sade bir düğünle hayatlarını birleştiren Merve ve Rıza’ya ömür boyu mutluklar dilediler.

 

Halil İbrahim Kara