Flaş Haber Yeni

BAŞKAN GÜN SEÇİMDE KONUŞTU “BURDUR'DA ADALETİ, EŞİTLİĞİ VE DEMOKRASİYİ SAVUNDUK”

BAŞKAN GÜN SEÇİMDE KONUŞTU “BURDUR'DA ADALETİ, EŞİTLİĞİ VE DEMOKRASİYİ SAVUNDUK”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Anıl Gün, bugün gerçekleştirilen 17’nci Olağan Gençlik Kolları seçiminde konuştu.

Bugünkü seçimde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, onun bize emanet ettiği Cumhuriyetin değerlerini savunmak için toplandıklarını belirten Başkan Gün: “Atatürk, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, demokrasimizin ve çağdaşlığımızın sembolüdür. Onun ilke ve inkılapları, biz gençlerin yolunu aydınlatan en büyük meşaledir. Bugün, Türkiye'nin üzerine çöken karanlığa rağmen bu meşale elimizde yanmaya devam ediyor ve hiç sönmeyecek!

Biz gençler, Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünü rehber edinerek mücadele etmeye kararlıyız.” dedi.

Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün "Bütün ümidim gençliktedir" sözünü hatırlatan Başkan Anıl Gün, bu inançla, bizler de ülkemizin geleceğini aydınlatacak olan gençler olarak, baskılara boyun eğmeyeceğiz!” sözlerine yer verdi.

Konuşmasına Burdur’daki çalışmalarından bahsederek devam eden Gün, “Burdur'da büyük işler başardık ve başarmaya devam edeceğiz! Bizler, Atatürk'ün yolunda, Burdur'da gençlik hareketinin ne kadar güçlü olabileceğini gösterdik. Birlikte çalışarak, dayanışma içinde hareket ederek Burdur'da adaleti, eşitliği ve demokrasiyi savunduk. Gençliğin enerjisiyle, kararlılığıyla ve Atatürk'ün ilke ve devrimlerinden aldığımız güçle Burdur'da büyük bir değişim başlattık. Bu değişimi daha da büyütmek, Burdur'u daha aydınlık yarınlara taşımak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bizler Burdur'un aydınlık yüzüyüz ve bu mücadelede asla geri adım atmayacağız!

Baskılar bizi yıldıramaz! Atatürk'ün ilkeleri ve devrimleri yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Bu karanlık günler elbet geçecek ve güneş yeniden bu güzel ülkenin üzerine doğacak. Umutsuzluğa yer yok! Biz varız, biz buradayız ve biz bu ülkenin aydınlık geleceğiyiz.

Baskılara boyun eğmeyeceğiz! Bu ülkenin gençleri olarak Atatürk'ün izinde, özgür, demokratik ve aydınlık bir Türkiye için mücadelemize yılmadan devam edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

Başkan Gün konuşmasını “Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Atatürk!” sloganıyla tamamladı.

H.NESİBE SOLAK