Flaş Haber Yeni

BAŞKAN ERCENGİZ'DEN ARD ARDA MÜJDELER!

BAŞKAN ERCENGİZ'DEN ARD ARDA MÜJDELER!

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'den Şehre Müjdeli Haberler: Yeni Projeler Yolda!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, şehre yönelik önemli projelerin müjdesini verdi. Kasım ayının 16’sında yapılacak olan Kapalı Pazar alanının ihalesinin ardından, Bozkurt Mahallesi'nde bulunan Toki'de yeni bir kapalı Pazar alanının inşaatına başlanacak olduğunu bildiren Başkan Ercengiz, bu projenin 90 gün içinde tamamlanarak hizmete sunulacağını beliterek; “Yakın zamanda sizlerle buluşturacağımız projelerin de müjdesini verelim. Kapalı Pazar alanımızın ihalesini Kasım ayının 16’sında yapıyoruz. Kısa bir süre sonra Toki’de yani Bozkurt Mahallesi’nde yer alan kapalı Pazar alanımızın inşaatı başlayacak. 90 gün içerisinde tamamlayıp sizlerin hizmetine sunacağız.” İfadelerini kullandı.

KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ!

Ayrıca, Belediye Başkanı, Kapalı Spor Salonu projelerine de değindi. Yer teslimini gerçekleştirdikleri Kapalı Spor Salonu inşaatının önümüzdeki günlerde temel atma törenine hazırlandıklarını belirterek; ““Yakın zamanda sizlerle buluşturacağımız projelerin de müjdesini verelim. Kapalı Pazar alanımızın ihalesini Kasım ayının 16’sında yapıyoruz. Kısa bir süre sonra Toki’de yani Bozkurt Mahallesi’nde yer alan kapalı Pazar alanımızın inşaatı başlayacak. 90 gün içerisinde tamamlayıp sizlerin hizmetine sunacağız. Kapalı spor salonumuzun yer teslimini yaptık. İnşallah önümüzdeki günlerde temeli atılacak. 270 gün süresi var fakat müteahhit arkadaşımızla konuştuk. Şehrin çocuklarının bir an evvel spor salonuna ihtiyaçlarının olduğunu söyledik. İnşallah Şirinevler ve Depremevler Mahallesi’nde güzel bir spor salonu kazandıracağız.” Dedi.

BELEDİYEYE YENİ BİR HİZMET BİNASI AÇILACAK

Ercengiz, Deprem Yönetmeliğine uygun olarak planlanan yeni hizmet binasının Ocak ayı içinde ihale edileceğini açıkladı. Yeni binanın, eski otogar bölgesinde ve eski Fen İşleri'nin bulunduğu yerde ticari alanları da içeren toplam 6000 m2 kapalı alanıyla Burdur halkına hizmet vereceğinin altını çizerek; “Belediyemize yeni bir hizmet binasının ihtiyacını hepimiz biliyoruz. Bunun için çalışmamızı yaptık. Deprem yönetmeliğine uygun çok yüksek katlı olmayan ve eski otogar bölgesi olarak adlandırdığımız şimdi ki İtfaiye’nin müfrezesinin olduğu yerde yeni bir hizmet binası toplam 6000 m2 kapalı alanı ile birlikte ve devamında eski Fen İşlerinin olduğu yerde ticari alanları oluşturarak bir toplam projeyle Burdur halkının hizmetine sunabileceğimiz güzel bir Belediye Hizmet Binası’nın Ocak ayı içerisinde ihale etmeyi planlıyoruz.”  Sözlerine yer verdi.

MELİSA ADINISEVER