Flaş Haber Yeni

BAŞKAN AV. MELTEM ÖZDEMİR  BU SÖZLERLE GÖREVE BAŞLADI

BAŞKAN AV. MELTEM ÖZDEMİR  BU SÖZLERLE GÖREVE BAŞLADI

Burdur Barosu yeni başkanı Av. Meltem Özdemir, dün gerçekleşen devir teslim töreni sonrası görevine resmen başladı.

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Özdemir, şu sözlerle göreve başladı:

“Ben 2003 yılında Başkanım Avukat Ramazan Gedik’in yanında staja başladığımda bana hak yolundan, adalet yolundan ayrılmadığım sürece uzun zamanda çok şey kazanacağımı söylemişti. Bundan 20 yıl önce kendisinden ruhsatı devir alırken de aynı cümleleri sarf etmişti ve bu zamanda görüyorum ki gerçekten haklı çıktı bu cümlelerinde. Başkanımdan aldığım avukatlık ruhsatından sonra 3 yıl boyunca yönetimde çalışmak ayrıca bir onurdu ve bana yönetimi ve yönetimde adaletli olmayı, tarafsız olmayı öğretti.

Bu yüzden bu görevi ondan devralmak ayrıca benim için çok önemliydi. Burdur'un ilk kadın baro başkanı olmam sebebiyle de özellikle bu konuda beni çok destekleyen babam Fevzi Özdemir'e çok teşekkür ediyorum. Onu onurlandırmak, gururlandırmak benim için ayrı bir şerefti. Geçen sene kaybettiğimiz annem Gülser Özdemir’i güzel anılarla anarken, beni bu şekilde eğittiği için de teşekkür ediyorum, ruhu şad olsun.”

Burdur Barosu Başkanı Av. Meltem Özdemir, kardeşleri Hülya Ercengiz, Özgür Özdemir’e, oğulları Ege Güven ve Demir Güven’e aynı zamanda meslektaşı Av. Şükrü Ergene’ye teşekkürlerini sunarak,  tüm meslektaşlarına tarafsız adaletli davranacağını ifade ederek sözlerini sonlandırdı.

H.NESİBE SOLAK