Flaş Haber Yeni

BAŞKAN ADAYLARININ ORTAK HEDEFİ, VATANDAŞIN SORUNLARINI ÇÖZMEK

BAŞKAN ADAYLARININ ORTAK HEDEFİ, VATANDAŞIN SORUNLARINI ÇÖZMEK

BAŞKAN ADAYLARININ ORTAK HEDEFİ, VATANDAŞIN SORUNLARINI ÇÖZMEK

 

Burdur Belediye Başkan Adayları Ali Orkun Ercengiz (mevcut başkan) ve Mehmet Şimşek, vatandaşın sorunlarını çözmek için Burdur'un sokaklarında halkla buluşmaya devam ediyor.


Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek dün sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımda; "Dün paylaştığımız Bozkurt Mahallesi videosunda vatandaşlarımızın dile getirdiği aydınlatma sorununa hemen çözüm getiren Sayın belediye başkanımıza teşekkür ederim. Daha göreve gelmeden sorunların çözülmesine vesile olmaktan dolayı ziyadesiyle mutlu oldum. Demek ki neymiş “Düzmece” olmayan bu videolar, vatandaşların samimi olarak ifade ettiği sorunlarmış. Mahalle videolarımızın yeni bölümlerini izlemeye devam edin." dedi.


Burdur Belediye Başkanı ve yeniden aday olan Ali Orkun Ercengiz ise; "Düzmece videolar değil bizzat halkın içinde halk pazarında çekilmiş videolarla gereken cevabı halkımız verir.
Sorunların farkında olan ve çözüm üreten bir belediye başkanı olarak yüreği olmayan bir adaya bundan sonra cevap vermeyeceğim.
Eğer yüreğin varsa o düzmece suçlamalarını tartışmaya seni canlı yayına son kez davet ediyorum zaten korkan bir başkan adayını Gadın Burdurum niye seçsin ki?" dedi.

Haber Merkezi