Flaş Haber Yeni

BAŞKAN ADAYI ŞİMŞEK'E COŞKULU KARŞILAMA

BAŞKAN ADAYI ŞİMŞEK'E COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Burdur Belediye başkan adayı Mehmet Şimşek Burdur’da coşkuyla karşılandı.

AK Parti BUrdur Belediye başkanı adayı Mehmet Şimşek, Burdur'da meşale, çiçek ve davul zurna ile omuzlarda karşılandı. 

Mehmet Şimşek AK Parti Burdur İl Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada:

“Doğup büyüdüğüm, aşığı olduğum göller, güller gönüller diyarı Teke Yöresinin kültür başkenti yolların kavşak, kalplerin buluşma noktası Burdur’uma, Burdur’umuza şahsımın borcu olan hizmet borcunu ödemek adına yola çıktım. Aday adaylığımı coşkulu bir kalabalıkla burada gerçekleştirmiştim. Bugün, sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle karşınıza aday olarak çıkmanın heyecanı içerisindeyim.

Hani derler ya ‘hayal etmezseniz gerçekleştiremezsiniz’ gerçekten benim küçüklüğümden beri doğduğum büyüdüğüm her tarafını karış karış gezdiğim şehrim için hayallerim var. Bu hayallerimin başında da belediye başkanlığı geliyordu. Yüce Rabbim bu yolun ilk basamağı olan adaylığımı bugün bize nasip etti. Ben yüce rabbime hamd ediyorum. inşallah sizlerin destekleriyle, sizlerin gayretleriyle hep birlikte 31 Mart’ta sandıkları patlatarak Burdur’umuzu gerçek belediyecilikle buluşturacağız.

Ben bu kapsamda bugün tensipleriyle bizi onurlandıran, Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin mimarı sayın cumhurbaşkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu süreçte yanımda olan bizi destekleyen bütün teşkilat mensuplarına ve kamuoyu halkına, anketlerde bize destek çıkan, çıkmayan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

  

Aday Mehmet Şimşek konuşmasını devamında diğer aday adayları Fatıma Küçükkaplan ve Bayram Özçelik’e teşekkür etti. Şimşek konuşmasında:

“Biliyorsunuz ki, aday adaylığı sürecimde iki arkadaşımız da bunlardan biri Fatıma Küçükkaplan kardeşimiz bizim partimizin, teşkilatımızın kuruluşundan bu yana partinin içinde olmuş, Hizmetleriyle bize destek vermiş halen belediye meclis üyesi arkadaşımız. Ben bu aday adaylığı sürecimde demokratik hakkını kullanarak ve demokratik bir şekilde bu süreci tamamlayan sayın Fatıma Küçükkaplan hanım efendiye de teşekkür etmek istiyorum. Yine partimizin kuruluşundan bugüne kadar emekleri olan kurucu İl Başkanımız beş dönem milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik aday adayımızdı. Kendisi de bu aday adaylığı sürecinde demokratik bir şekilde süreci tamamladırlar. Partimiz buraya geldiyse onun katkılarıyla gelmiştir. Bayram Özçelik kardeşimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Seçim döneminde hedefinin Burdur’u kazanmak olduğunu dile getiren Mehmet Şimşek; “Burdur’u kazanmak için beraber olacağız, bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte burada olacağız ve bu seçimi kazanacağız. Biz bu süreçte ortak akılla, beraber hareket edeceğiz. Projeleri berber üretip beraber uygulayacağız. Biz Burdur’a hizmetkar olmak için yola çıktık. İnşallah Burdur’un hadimi olacağız ve şehrimizi gerçek belediyecilik ile buluşturmak için var gücümüzle gece gündüz çalışacağız.”

‘seçim sandıkta kazanılır ama sandıktan önce sahada kazanılır’

Şimşek konuşmasında: “Aday adaylığı sürecimde adaymış gibi çalıştım. Çünkü yarışacak olacağımız belediye iki dönemdir belediye başkanlığı yapan bir belediye. Biz bu süreçte mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıp sıkmadık el bırakmayacak şekilde gezersek bu seçimi muhakkak kazanacağımızı yürekten inanıyorum. Bugün sayın cumhurbaşkanımız şunu ifade etti; ‘seçim sandıkta kazanılır ama sandıktan önce sahada kazanılır’ sahada sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamamız gerekiyor. İnşallah hep birlikte çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız.” Sözlerini kullandı.

Hale Pak