Flaş Haber Yeni

BAŞKAN ADAYI ŞİMŞEK: "BÖYLE GELMİŞ, BÖYLE GİTMEYECEK, BURDUR DEĞİŞECEK”

BAŞKAN ADAYI ŞİMŞEK:

Başkan Adayı Şimşek: "böyle gelmiş, böyle gitmeyecek, burdur değişecek”

AK Parti Burdur aday tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada: "Burdur için yepyeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz ve diyoruz ki böyle gelmiş, böyle gitmeyecek, Burdur değişecek” dedi.

AK Parti Burdur Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısı 10 Şubat 2024 Cumartesi günü Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın'ın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek:

"10 yılı aşkın süredir hizmette hak ettiği payı alamayan, başta altyapı olmak üzere birçok sorunu görmezden gelinen bu kadim şehrin yeni yüzlerle, yeni bir anlayışa ve yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğunu daha önce ifade etmiştik.

İşte bugün burada top yekûn, hep birlikte, Burdur için yepyeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz ve diyoruz ki “böyle gelmiş, böyle gitmeyecek, burdur değişecek”

Ancak bu değişim sadece fiziksel altyapıyla sınırlı değil. Toplumsal, ekonomik ve kültürel alanlarda da büyük bir değişime ihtiyacımızın olduğu bir gerçektir. İşsizlikle mücadele edecek, yerel esnafımızı destekleyecek ve gençlerimize daha iyi eğitim imkanları sağlayacağız, herkesin fırsatlara eşit bir şekilde erişimini sağlamak için çalışacağız.

Ancak bunu sadece partimizle değil bütün Burdurlu hemşerilerimizle kucaklaşarak hep birlikte başarabiliriz. Sizlerin desteği, katılımı ve güveni olmadan, bu değişimi gerçekleştirmek mümkün değil. Bu nedenle, sizlerin görüşlerinizi, taleplerinizi ve önerilerinizi dikkate alacak, şehrimizi ORTAK AKIL ile hep birlikte yöneteceğiz.

Kadim şehrimiz Burdur’umuz, eşsiz doğasıyla, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle adeta bir inci gibi parlıyor. Ancak, şehrimizin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkarmak, her bir Burdurlunun hak ettiği yaşam kalitesini sağlamak için daha fazla çalışmamız gerekiyor.

Şehrimizin her bir köşesinde yaşayan yaşlı, genç, kadın, erkek fark etmeksizin her bireyin huzur içinde ve gururla yaşayabileceği bir Burdur vizyonuyla buradayız. Bu vizyonu gerçekleştirmek için;

İlk olarak, şehrimizin altyapısını güçlendirecek ve modernize edecek projeler üzerinde çalışacağız. Burdur’umuzun en temel sorunu temiz içme suyu, sağlıklı bir çevre ve güvenilir bir ulaşım ağı, şehrimizin en temel ihtiyaçlarıdır ve bu ihtiyaçları karşılamak için hep birlikte elimizden geleni yapacağız.

İkincisi, eğitim ve gençlik projelerine öncelik vereceğiz. Gençlerimizin yeteneklerini geliştirecek, sosyalleşmesini sağlayacak, onlara daha iyi bir eğitim ve sosyalleşme imkanı sunacak ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her alanda destek olacağız.

Üçüncüsü, şehrimizin ekonomisini canlandıracak ve iş imkanlarını arttıracak adımlar atacağız. Yerel esnafımızı destekleyecek, küçük işletmelerin büyümesine imkan sağlayacak ve yeni yatırımları şehrimize çekecek politikaları hayata geçireceğiz. Böylelikle bölgemizin köprü görevini üstlenen şehrimizi her anlamda uğrak bir yer haline getirip esnafımıza katkı da bulunacak hamleler gerçekleştireceğiz.

Son olarak, şehrimizin kültürel mirasını koruyacak ve yaşatacak, yeni sosyal yaşam alanları oluşturacak, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek toplumsal dayanışmayı güçlendireceğiz. Herkesin katılımını teşvik edecek, farklılıklarımızı zenginlik olarak görecek ve birlikte daha güçlü bir Burdur inşa edeceğiz.

Tüm bunlar için projelerimiz hazırdır. Sizlerden yetkiyi aldığımız an icraatlarımıza başlayacağız." ifadelerini yer verdi.

Hale Pak