Flaş Haber Yeni

BAKİ VAROL, BURDUR’UN DİNAMİKLERİNİ BİR ARAYA GETİRİYOR

BAKİ VAROL, BURDUR’UN DİNAMİKLERİNİ BİR ARAYA GETİRİYOR

Burdur’un önde gelen iş insanlarından ‘kanaat önderi’ Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, düzenlediği etkinliklerle, Burdur’un dinamiklerini, bileşenlerini, toplumun geniş kesimlerini bir araya getirmeye devam ediyor.

Baki Varol, geçtiğimiz Cuma akşamı merkez Taşkapı Köyü’ndeki Varollar Süt Fabrikası’ndaki tesislerde, Konya’ya tayini çıkan Burdur Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hacı Süleyman Arslan için veda programı düzenledi.  Programda birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı veda programına  Burdur Valisi Ali Arslantaş,  Burdur Garnizon Komutanı ve 58. Komando Eğitim Alay Komutanı P. Komd. Albay Yavuz Çankaya, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Defterdar Naci Günaydın, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, iş insanları Hasan Hüseyin Aksöz, Mustafa Şahin, Hakan Açar ile Varol ailesinin eş, dost ve yakınları katıldılar.

VAROL BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

Veda programı sonrası Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimize konuşan hayırsever iş insanı Baki Varol, “Konya iline  tayini çıkan Burdur Adalet Komisyonu Başkanımız Hacı Süleyman Arslan’a ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor,  yeni görev yerinde de başarılar diliyoruz.” dedi.  

Haber Merkezi