Flaş Haber Yeni

BAKİ VAROL,  AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BURDUR İL MÜDÜRLÜĞÜ AİLESİ İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

BAKİ VAROL,  AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BURDUR İL MÜDÜRLÜĞÜ AİLESİ İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

BAKİ VAROL,  AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BURDUR İL MÜDÜRLÜĞÜ AİLESİ İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Baki Varol, Aile ve Sosyal Hizmetler Burdur İl Müdürlüğü bünyesinde koruma bakım altında bulunan genç ve çocuklarla akşam yemeğinde Varollar Serenler Tepesi ‘nde bir araya geldi.

Geçtiğimiz Perşembe günü verilen yemeğe protokol üyeleri ile bazı sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri de katıldı. Baki Varol ve eşi Hatice Varol, oğlu Gökhan Varol, bugünün küçüğü yarının büyüğü olacak çocuk ve gençleri kapıda karşıladı, kapıda uğurladılar. Palyaço ve balonlar eşliğinde devam eden programda keyifli dakikalar geçiren geleceğimizin teminatı genç ve çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

VAROL: “SİZLERLE BERABER OLMAK BENİ NE KADAR MUTLU ETTİĞİNİ ANLATAMAM.”

Burdur İl Müftüsü Ali Haydar Çelik’in yaptırdığı yemek duası sonrası kısa bir konuşmada bulunan Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Baki Varol: “Bizim buradaki yemeklerimiz ‘Dost meclisi’ olarak geçer. Bugünkü dost meclisimizdeki yemeğimizde protokol üyeleri, eğitmen ve gençlerimiz ve çocuklarımız ile bir arada olalım istedik. Sevgili gençler bugün yaşınız küçük olabilir. Keşke bende sizler gibi küçük yaşta olsaydım. Yarın sizlerde okuyup, burada bulunan emniyet müdürü, jandarma komutanı, defterdar, ticaret odası başkanı, doktor ve öğretmen olabilirsiniz. Belirli bir yere gelip, iş, makam sahibi olacaksınız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Ben gençlikten ümitliyim. Bu gençliğin ileriye dönük her şeyi yapacağından ümitliyim. Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, toprağımıza, camimize sahip çıkacağından hiçbir kuşkumuz, şüphemiz olmadı, olmayacak. Sizler Türk topraklarının üstünde, Türk Bayrağının altında, Türk kanı, canı ile bu topraklarda yetişen evlatlarımızsınız.  Sizin gibi evlatlarımız her makamda, her mevkide görev alacaksınız. Yeter ki gayret edin, devam edin. Ben böyle bir akşamı beraber geçirelim istedim. Sizlerle beraber olmak beni ne kadar mutlu ettiğini anlatamam.” dedi.   Varol, “İlerleyen zamanlarda inşallah tekrar birlikte olacağız.” sözlerine yer verdi.

MÜDÜR KILINÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Burdur İl Müdürü Mukaddes Kılınç, Baki Varol’a verdiği yemek ve destekleri için teşekkürlerini sundu.

Halil İbrahim Kara