Flaş Haber Yeni

BAKAN YARDIMCISI ZİYARETLERE DEVAM ETTİ

BAKAN YARDIMCISI ZİYARETLERE DEVAM ETTİ

 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen’in TKDK’dan sonraki durağı MHP Burdur İl Başkanlığı oldu.

Bakan Yardımcısı Gümen, MHP İl Başkanı Gültekin Oktay, MHP İl Teşkilatı ve MHP Kadın Kollarını il binasında ziyaret etti. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

 Ziyaretler, Burdur Veteriner Hekimleri Odası'nda devam etti. Burdur Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Kazım Üstüner ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede Bakan Yardımcısı Gümen, Oda başkanı ve Yönetim Kurulu ile istişarelerde bulundu.

Veteriner Hekimleri Odası Ziyaretinden sonra Burdur Valiliği’ne geçen Bakan Yardımcısı Gümen, Burdur Valisi Türker Öksüz, Vali Yardımcıları, Burdur Belediyesi Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik  ve İl Protokolü tarafından karşılandı. Akabinde Burdur Valiliği'ne giriş yapan Gümen, Valilik özel defterini imzaladı ve Valilik makamında basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. 

Zİyaretlere AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Eski Dönem AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik ve Bucak Belediyesi Başkanı Emrullah Ünal ve protokol eşlik etti.

 

H.Nesibe Solak