Flaş Haber Yeni

BAKAN YARDIMCISI NAZİF YILMAZ, BURDUR'DA OKUL ZİYARETLERİNDE

BAKAN YARDIMCISI NAZİF YILMAZ, BURDUR'DA OKUL ZİYARETLERİNDE

BAKAN YARDIMCISI YILMAZ, OKUL MÜDÜRLERİ İLE BULUŞTU

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz bugün (5 Ocak 2024 Cuma günü) Burdur’a geldi. Burdur Valiliği ziyareti sonrası Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonunda Okul ve Kurum Müdürleri ile toplantıda buluştu. 
Toplantı öncesi Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda okul yönetimi ve öğrencileri selamladı. Bayrak töreni öncesi öğrencilerle sohbet  eden  Bakan Yardımcısı Yılmaz, tören sonunda okul öğretmenleri ile de kısa süreli fikir alışverişinde bulundu.
Akabinde Okul ve kurum müdürü ile yapılan olan değerlendirme toplantısına geçti. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Programda Milli Eğitim İl Müdürü Muhammed Özdemirci açıklamalarda bulundu. Programda gerçekleşen toplantı basına kapalı olarak devam etti.

    

BAKAN YARDIMCISININ SIRADAKİ DURAĞI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OLDU

Milli Eğitim Bakan Yardımcısının sıradaki durağı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’ndaki toplantının ardından sıradaki durağı olan Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçti.

Bakan Yardımcısı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İHL Anasınıfı ve Lise öğrencileri, okul idaresi ve öğretmenler Bakan Yardımcısı Yılmaz’ı karşıladı. 

Akabinde öğretmenler ile toplantı salonunda görüşen Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz’a salonda yer alan yöresel ürünler de sunuldu. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, ziyaretin sonunda AK Parti İl Başkanlığı binasına geçti.

H.NESİBE SOLAK