Flaş Haber Yeni

BAKA ve KOSGEB DESTEĞİ ile GENÇ GİRİŞİMCİ BURDUR’DA TESİS AÇTI

BAKA ve KOSGEB DESTEĞİ ile GENÇ GİRİŞİMCİ BURDUR’DA TESİS AÇTI

Burdurlu Genç Girişimci Ömer Faruk Ural, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteği Burdur’da  sebze ve meyve kurutma tesisini hayata geçirdi.  Geçtiğimiz hafta içerinden Burdur Yeni Sanayi Sitesi’nde  açtığı kurutma tesisinin açılışı geçtiğimiz hafta Cuma günü yapıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada Genç Girişimci Ömer Faruk Ural; “ Biz bu ülkeye güveniyoruz, biz Burdurumuza güveniyoruz. 7 çalışanımızla Bismillah diyoruz. Bize desteklerini eksik etmeyen büyüklerimize, yatırımımıza destek olan BAKA  ve KOSGEB’e çok teşekkür ederim.” Dedi

Açılışa TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık,  İl Müftüsü Enver Türkmen, bazı kurum müdürleri,  sivil toplum örgütleri t, siyasi parti, başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldılar.

Halil İbrahim Kara