Flaş Haber Yeni

ATATÜRK'ÜN BURDUR'A GELİŞİ 94.YIL DÖNÜMÜNDE COŞKU İLE KUTLANDI

ATATÜRK'ÜN BURDUR'A GELİŞİ 94.YIL DÖNÜMÜNDE COŞKU İLE  KUTLANDI

Burdur Valiliği koordinesinde düzenlenen Atatürk’ün Burdur’a Gelişinin 94.yıl dönümü kutlamaları coşku ile devam ediyor.

6 Mart 2024 Çarşamba günü Burdur Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına Burdur Valisi Türker Öksüz başta olmak üzere il protokolü katıldı.

 

 

Program Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’a gelişinin 94.yıl dönümü münasebetiyle Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar dinletisi ile başladı. Dinleti katılan vatandaşlar ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

   

Programın devamında Osman Koçibay tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Burdur Ziyaretleri" konulu bir konferans gerçekleştirildi. Koçibay sunumunda Atatürk'ün Burdur'a yaptığı önemli ziyaretler ve bu ziyaretlerin tarihsel önemi hakkında bilgiler paylaştı.

 

 

Konferansın ardından, Burdur Valisi Türker Öksüz ve il protokolü tarafından Fuar alanındaki Atatürk Fotoğrafları ve Burdur Kitapları Sergisi gezildi. Sergi, Burdur'un tarihindeki önemli anlara ışık tutan fotoğraflar ve Burdur'a özgü kitapların sergilendiği bir platform sundu.

 

 

 

 

 

 

MELİSA ADINISEVER