Flaş Haber Yeni

ASIM GÜMÜŞ BAŞKAN OLDU

ASIM GÜMÜŞ BAŞKAN OLDU

Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği’nin yeni başkanı Asım Gümüş oldu. Başkan Selçuk Örnek’in istifasının ardından bir araya gelen dernek yönetiminin Asım Gümüş’ü başkan olarak belirlediği öğrenildi.

Konu hakkında bilgi veren Başkan Gümüş: “1964 yılında Burdur'un Kışla mahallesinde doğdum. Şu an Burdur merkezde ikamet etmekteyim. Endüstri Meslek Lisesi'ni 1981 yılında tamamladım. Evliyim ve üç çocuk babasıyım; bunlardan biri özel gereksinimli bir birey.

İlk olarak, 28 yıl hizmet veren merhum Vural Kanrıcı ile iki dönem boyunca yönetim kurulu üyesi olarak çalıştım. Vefatının ardından, yönetim kurulunda ikinci başkan olarak görev aldım. 22 Ocak 2025 tarihinde yapılan yönetim kurulu kararı ile başkanlık görevine seçildim.

Yol-İş Sendikası'nda teşkilat  başkanı görevlerinde bulundum. Ayrıca Burdur Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olarak aktif olarak görev yapmaktayım. Engelli bireyler ve aileleri için hizmet üretmek, onlara destek olmak ve toplumda birlik ve beraberlik sağlamak amacıyla çalışmalar yapmayı hedefliyorum. Engellilerime ve derneğimize daha iyi hizmet verebilmek için kararlılıkla çalışıyoruz.” dedi.

Halil İbrahim Kara