ALEX DE SOUZA: "BURDUR ŞEHRİ BİZİ ÇOK İYİ KARŞILADI"

ALEX DE SOUZA:

Burdur'da 11 günlük kampın ardından son hazırlık maçına çıkan Antalyaspor, 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otel'de konaklayan Antalyaspor, maçlarını İstiklal Stadı'nda yaptı. Son hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, Burdur'un onları çok iyi karşıladığını söyledi.

Erzurum'da hazırlıklarına devam edeceklerine değinen Teknik Direktör Alex de Souza; “Burdur şehri bizi çok iyi karşıladı. Burada çok iyi bir yapı var. Elimizden gelen en iyi şekilde biz de burada çalıştık. Şimdi ikinci etapta Erzurum’da hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Bu kampı çok iyi bitirdik. Buradan sonra daha Erzurum var. Bir haftadan fazla bir süre içerisinde de orada çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Burada iki maç oynadık. Erzurum’da da hazırlık maçlarımız olacak. Bu şekilde hazırlıklarımız devam edecek.” dedi.

“Kulübün altyapısının kulübe her zaman yardımı olmuştur"
Gazetecilerin yeni sezonda Antalyaspor’un oyun planının nasıl olacağı sorusunu da yanıtlayan Alex de Souza; “Futbolda gol atan kazanıyor. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. En iyi futbolumuzu oynamaya çalışacağız.” İfadesinde bulundu.
Kamp döneminde gençlerin ağırlıkta olduğunu ve takımın içinde gençlere yer verip vermeyeceği sorusu üzerine alt yapının her zaman bir takımı desteklediğini söyleyen Alex de Souza; “Kulübün altyapısının kulübe her zaman yardımı olmuştur. Tabi ki genç futbolcular da bize her zaman yardımcı oluyor. Ama biz mücadeleci bir takım kurmayı hedefliyoruz. Bu şekilde de çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.

 

Hale Pak