Flaş Haber Yeni

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ BURDURLU AİLEYİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ BURDURLU AİLEYİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Alpay Arıbaş, Genel Sekreter Ahmet Bülbül elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Mine Nur Uysal'ın babası Halil Uysal'ı Burdur Gökçebağ Köyü'ndeki evinde ziyaret etti.

21 Haziran 2024 Cuma günü Cuma namazı sonrası gerçekleşen ziyarette ailenin  geçmiş bayramını kutlayan  Rektör Arıbaş, merhum Mine Nur Uysal' ın kabrini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimiz Halil İbrahim Kara'ya konuşan Prof. Dr. Alpay Arıbaş: “Malum sizin de bildiğiniz gibi evladımızı elim bir trafik kazasında kaybettik. Onun acısı bizi çok derinden yaraladı. Biz de dedik ki bu kurban bayramında ailenin yanında olalım hem onlarla bir bayramlaşalım, acılarını paylaşmış olalım hem de evladımızın kabrini ziyaret edelim. 

Ramazan Bayramı’nda gelmeyi planladık ama gelmek nasip olmamıştı, nasip Kurban Bayramınaymış. Bayramda geldik hem evladımızın kabrini ziyaret etme fırsatını yakalamış olduk hem ailemizi ziyaret ettik, bir bayramlaştık. Onlara sabır diledik, evladımız için dua ettik. Rabbim mekânını cennet eylesin. Geride kalanlara uzun hayırlı ömürler nasip eylesin cebr-ı sabır nasip eylesin.” ifadelerine yer verdi.

Ziyarette Köy Muhtarı Süleyman Pekşen hazır bulundu.

HALİL İBRAHİM KARA