Flaş Haber Yeni

AK PARTİ’NİN ‘İSTASYON PARK PROJESİ’ HALA GÜNDEMDE

AK PARTİ’NİN ‘İSTASYON PARK PROJESİ’ HALA GÜNDEMDE

Başkan Özboyacı; “Biz Belediye seçimlerinde söz verdiğimiz şeylerden devlet eliyle yapabileceklerimizi mutlaka yaparız.” dedi.

Ak Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Burdur Belediye Başkanlığına aday olan Ak Partili isim Mehmet Şimşek’in seçim vaatleri arasında yer alan İstasyon Park Projesi’nin hala gündemlerinde olduğunu söyledi.  Edinilen bilgiye göre, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Ofis bölgesi arasında kalan araziyi kapsayacak şekilde düzenlemesi yapılması planlanan İstasyon Park Projesi’nin TOKİ eliyle yapılması olası.

Burdur’un sosyal bir sorunu olan yeşil alan yetersizliğine çözüm için geliştirilen İstasyon Park Projesi’ne ilişkin Çağdaş Burdur’a konuşan Ak Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı; “O bizim gündemimizde var. Orası kamusal bir alan olduğu için TOKİ veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan çözebilecek olursak gar binasını taşıyıp biz orayı tekrar gündemimize alabiliriz. Tabi orada belediye kısımları da var. Biz Belediye seçimlerinde söz verdiğimiz şeylerden devlet eliyle yapabileceklerimizi mutlaka yaparız.” dedi.

MİNE KAYA