Flaş Haber Yeni

AK PARTİ’DEN MHP İL BAŞKANI OKTAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN MHP İL BAŞKANI OKTAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Burdur il teşkilatı, MHP Burdur İl Başkanlığı’na atanan Gültekin Oktay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Kadın Kolları Başkanı Zeliha Erdoğan Bağcı ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaret 29 Aralık 2022 Perşembe günü öğle saatinde gerçekleşti. Yapılan istişare toplantısında Cumhur İttifakı paydaşlarının birlik ve beraberlik içinde çalışarak zafere ulaşması gerekliliği vurgulandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay; “Cumhur İttifakı olarak birlikteyiz. İnşallah seçimlerde ezici bir çoğunlukla Reisimizi hep birlikte  yeniden Cumhurbaşkanlığı’na çıkaracağız.” dedi.

MHP İl Başkanı Oktay’a başkanlığının hayırlı olmasını dileyen Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerde büyük bir başarıyı hedefledik. İnşallah Cumhurbaşkanımızı birlikte tekrar Cumhurbaşkanı yapıp, Cumhur İttifakı olarak ta en yüksek oyu alıp vekillerimizi de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndereceğiz inşallah.” Diye konuştu.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik; “Bugün MHP İl Başkanı olarak göreve başlayan Gültekin Oktay’a hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştiriyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz. Çok kritik bir dönemde İl başkanlığı görevini üstlendi. İnşallah Cumhuriyet tarihinin çok önemli olan 2023 seçimlerinde inanıyoruz ki; liderlerimizin bir araya gelerek oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın zaferle buluşması için yoğun bir çalışma, gayret göstereceğiz. Biz Burdur’dan sorumluyuz. Burdur ilimizdeki yaklaşık 199 bin seçmen ve 273 bin vatandaşımıza ulaşarak güzel bir çalışmayı hep beraber gerçekleştireceğiz. Kardeşhane, diyaloglu, istişare ederek görüşmelerde bulunarak bunları sağlayacağız. Bu vesile ile MHP İl Başkanlığını üstlenen Gültekin Oktay’a ve yönetim kurulu üyelerine, kadın, gençlik ve merkez ilçe başkanlığına başarılar diliyorum. İnşallah Burdur’un her tarafında güzel bir çalışmaya hep beraber imza atacağız. Hayırlı uğurlu olsun başkanım.” diye konuştu.

Öte yandan  ziyarette MHP Merkez İlçe Başkanı Adnan Kaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, Ülke Ocakları Başkanı Abdurrahman Arıkan ile bazı yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Halil İbrahim Kara