Flaş Haber Yeni

AK PARTİ'DE KONGRE HEYECANI BAŞLADI! AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ; ''BURDUR’UMUZA VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

AK PARTİ'DE KONGRE HEYECANI BAŞLADI! AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ; ''BURDUR’UMUZA VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kongre, "Türkiye Yüzyılı" vurgusuyla ön plana çıkarken, partiyi yerel seçimlere taşıyacak önemli isimlerin belirleneceği bir platform olacak. Kongrede ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimlere dair önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek kongreye Türkiye genelinden yüz bin kişi bir araya gelerek coşkulu bir atmosfer oluşturacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede kürsüden yapacağı konuşmada önemli mesajlar verecek.Kongreye, 3 Cumhurbaşkanı, 27 ülkeden siyasi parti temsilcileri, 127 büyükelçi ve 150 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılması bekleniyor. Ayrıca, kongreye 10 siyasi parti de davet edilmiş durumda.

 

BURDUR AK PARTİ TEŞKİLATI DA BÜYÜK KONGRE'DE

Bugün Ankara Spor Salonunda gerçekleşen AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi için Burdur’dan da araçlar kalktı. Toplam 5 otobüs, 40-45 civarlarında da özel araçlar kongre için yollara düştü. Burdur ilinden 300 civarlarında AK Parti teşkilatı üyeleri kongreye katılırken, 5 delege Ak Parti 4'üncü Olağanüstü Kongre'de oy kullanacak.

''BURDUR'UMUZA VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Ak Parti 4.Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katılan Ak Parti Burdur Milletvekilli Mustafa Oğuz, İnternet Muhabirimiz Melisa Adınısever’e kongreye ilişkin görüşlerini bildirdi; ‘’Ak Parti 4.Olağan Büyük Kongremizin öncelikle partimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yola çıktığımız yeni dönemde Cumhuriyetimizin de 100.Yılını hep birlikte kutlayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 22 yıldır olduğu gibi daima hizmet parolasıyla Burdur’umuza ve Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri.’’ İfadelerini kullandı.

MELİSA ADINISEVER