Flaş Haber Yeni

AK PARTİ İL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİ ŞEHİR BULUŞMALARINDA KONUŞTU

AK PARTİ İL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİ ŞEHİR BULUŞMALARINDA KONUŞTU

AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve AKP Milletvekilleri, Şehir Buluşmaları kapsamında Burdur'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın  Bak'ın AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat Buluşmasında konuştu.

AK Parti Burdur İl Mustafa Özboyacı konuşmalarına öncesinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı selamlayarak başladı. Konuşmasının devamında: “Burdur’umuz küçük bir şehir ancak yaklaşık bugün itibariyle 35 bine yakın öğrenci kapasitemiz var. Ve şehrimizin gençlerimize ortaokul ilkokul çağındaki çocuklarımız bugün başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese öncelikle teşekkür ediyoruz spor yatırımlarınız için. Havuzumuzdan sahalarımıza kadar gerçekten spor yapacak imkânları çok rahat bulabiliyoruz.” dedi.

‘YENİ YATIRIMLARIMIZ VAR’

Konuşmasına devam eden Özboyacı: “Planladığımız yeni yatırımlarımız vardı bugün sizi burada dosya halinde sunacağız bütün ilçelerimizle alakalı. Bu konularda bize yardımcı olacağınıza eminiz. Gençlerimiz bugün artık tablet telefon alışkanlığından kurtulup spora tamamen alışması lazım. Bu şekilde biz gençlerimizin daha sağlıklı daha dinç olarak yetişeceğine inanıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Özboyacı’nın konuşmasının ardından AKP Milletvekili Mustafa Oğuz konuştu. Konuşmasında: “Güzel Burdur’umuza Teke yöresinin başkenti Burdur’umuza hoş geldiniz diyorum. 21 yıldır AKP iktidarında gençlik spor yatırımlarını bakiyle aldığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonra da sizlerin desteğiyle eksik olan ya da yarım kalan projelerimizin tamamlanarak en kısa zamanda Burdur gençliğine yine ilçelerimizdeki gençlerimize kazandırılmasında sizlerin emeğinizin fazıl olacağını keza bundan önceki bakanlık döneminde de Burdur’umuza ilçelerimize çok büyük yatırımlar kazandırdınız. Ben burada tüm hazürün huzurunda sizlere de teşekkür ediyorum.’ ifadelerine yer verdi.

 “ŞU ANDA KÖYLERİMİZDE SPOR TESİSLERİNİ TARTIŞIYORUZ”

AKP Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz sırayı aldı. Konuşmasına başlayan Korkmaz: “Çok önemli bir seçim sonrasında Sayın Bakanım vatandaşlarımıza bir teşekkür mahiyetinde hem de yerel seçimler öncesinde de vatandaşlarımıza buluşma anlamında şehrimize yaptığınız bu ziyarete dolayı ben çok çok teşekkür ediyorum. Spor gerçekten iktidarlarımız döneminde halka tabana yayılmış şehrin her noktasında ilçelerimizin hemen hemen tamamında altyapı çalışmalarını büyük ölçüde önemli mesafeler almış artık şu anda köylerimizde spor tesislerini tartışıyoruz sayın bakanım. Bugün sabahta arz ettiğimiz gibi. Büyük köylerimizde artık spor tesisi istiyor. Çünkü kırsaldan göçü önlememizin önemli sebeplerinden önemli araçlarından bir tanesi de spor yatırımlarımızın kırsala da aktarılması. Bu konuda çok ciddi fikriniz ve düşünceleriniz olduğunu da ben biliyorum. İnşallah biz şehrimizle ilgili bütün yatırım taleplerimizin burada yapacağımız toplantılarla netleştirdikten sonra sizlere sunuyoruz ve takibini de yapacağız inşallah.” dedi.

Hale Pak- H.Nesibe Solak