Flaş Haber Yeni

AK PARTİ İGM ÜYESİ ADAYI VOLKAN MENGİ : “İŞİMİZ GÜCÜMÜZ HİZMET OLACAK”

AK PARTİ İGM ÜYESİ ADAYI VOLKAN MENGİ : “İŞİMİZ GÜCÜMÜZ HİZMET OLACAK”

AK Parti Burdur İl Genel Meclisi (İGM) üyesi adayı Volkan Mengi Burdur Gökçebağ Köyü’nde köy kahvesinde seçmen ziyaretinde bulundu.

AK Parti İGM Üyesi adayları Halil Çiçek, Ali Erdoğan’ın da katıldığı ziyarette konuşan Volkan Mengi: “Hep beraber bu yola koyulduk. Nasip ise 31 Mart’ta büyük bir destekle İl Genel Meclisi’nde olacağız. Köylerimizin sorunlarını adım, adım çözeceğiz. Milletvekillerimizin desteği ile tüm istek ve taleplerinizi yerine getirmeye devam edeceğiz.  Bir tane örnek vereceğim. 2005 ile 2019 yılları arası 14 yıl boyunca İl Özel İdaresi Burdur geneline AK Parti Hükümeti yaklaşık 1 milyon metre kare kilitli parke taşı döşedi. 2019 ile 2024 arasında AK Parti İl Başkanlığı dönemimde vekillerimiz ile sıkı çalışarak o dönem o dönem kilitli parke taşının 2 katını köylerimize döşedik. Pandemiye, depreme, Ukrayna-Rusya Savaşı küresel ekonomik krize rağmen çok iyi çalıştık. Yatırımları Ankara’dan koparıp şehrimize getirdik. Yani şehrimize yaklaşık 2 milyon metrekare kilitli parke taşını son 5 yılda köylerimizin her yerine döşedik. Tarımsal sulama, içme suyu ve kanalizasyon ve düğün salonları yapımında yardımcı olduk. Bunların hepsini 2 kat artırarak yaptık. Bu nasıl oldu?

Teşkilatımız uyumlu ve güzel olunca bu işler oluyor. Yani şunu anlatmaya çalışıyorum 81 ilde 1000’e yakın ilçe, yüzlerce köy var. Bunların hepsi Cumhurbaşkanımızdan yatırım almak için çabalıyor. Ekip sağlam olunca daha çok koparıyorsunuz. İnşallah bu haftada ekibimiz sağlam. Elimizden geldiğince yatırımları var gücümüzle Başkent Ankara’dan bakanlıklarımızdan yatırımları kopararak hizmetlerimizi sizlerle buluşturmaya devem edeceğiz. İşimiz gücümüz hizmet olacak.” dedi.

“DAHA ÇOK HİZMETİ BURDUR’A KAZANDIRACAĞIZ”

 Hizmetleri ara vermeden devam etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini dile getiren AK Parti Burdur İl Genel Meclisi adayı Volkan Mengi: “Evet bu yıl zorlu bir sene.  Küresel enflasyon ateşi bizi, hepimizi bütün Dünya’yı zorluyor. Ama sabırlı olacağız. Gelecek yıllar bizi altın yıl bekliyor. Çok iyi hazırlanıyor ülke. Ekonomimizin başında Mehmet Şimşek bakanımız var. Enflasyon ateşi söndükten sonra atılım yılı olacak. Bu atılım yılını Burdur olarak kaçırmamamız lazım. Cumhurbaşkanımızın son döneminde çok iyi kullanmamız lazım. Bizlerde ekibi olarak, sizlerin hizmetkârı olarak bu atılım yılını daha çok değerlendirip, daha çok hizmeti Burdur’a kazandıracağız.” diye konuştu.

“BURDUR BELEDİYESİ’Nİ ÇOK İSTİYORUZ”

 Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkanı adayı Mehmet Şimşek’e destek isteyen Mengi: “Eş, dost, kolu, komşu bize destek olun. Bu hafta Burdur’un kaderini değiştirelim. Her şeyini çözelim. Burdur bölgenin parlayan yıldızı olsun. AVM’yi yapacağım, küçük sanayisini yapacağız, oto galericiler sitesini yapacağız. Organize Sanayi Bölgesi’ni genişleteceğiz. Burdur’un içme suyunu çözeceğiz, alt yapısını tamamlayacağız. Yani yapacak o kadar çok iş var ki artık kırmızı alarm veriyor. Bunların hepsini çözmeye biz varız. Mehmet Şimşek başkanım ile birlikte biz bu işi gerçekleştireceğiz inşallah. Sizlerin de hem şehir merkezinde, hem köylerinizdeki destekleriniz ile son sürat yatırımları almak için çalışmaya varız. Elimizden geldiğince inşallah. Bu yüzdendir ki Burdur Belediyesi çok istiyoruz.” sözlerine yer verdi.

 Halil İbrahim Kara