Flaş Haber Yeni

AK PARTİ HEYETİNDEN ZİYARET TURU

AK PARTİ HEYETİNDEN ZİYARET TURU

‘Türkiye Yüzyılı başlıyor, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında Burdur’a gelen Ak Parti MKYK Üyeleri ve Milletvekilleri ilimiz esnaflarını ziyaret ettiler. Sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri ile bir araya geldiler.  Geçtiğimiz Cuma günü Cuma namazı sonrası gerçekleşen ziyarete katılan  Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Ak Parti MKYK Üyesi Şevki Şar, Genel Merkez Teşkilat il Koordinatörü Ensar Topçu, Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, Ak Parti Burdur İl  ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Ulu Camii etrafına kurulan semt pazarını gezdiler. Pazar esnafının talep ve isteklerini aldılar.

Ulu Camii etrafındaki yukarı Pazar esnafı ziyareti ile devam eden programda Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabirimize konuşan Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “‘Türkiye Yüzyılı başlıyor, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programımız sonrası Ankara’dan gelen MKYK üyelerimizle Burdur  il genelinde bir çalışma yaptık. İl ve ilçelerimizde esnaflarımızı ziyaret ettik. Burdur’da bir fabrikada Ak Parti  Genel Başkan Yardımcımız Belgin Uygur, kadınlarla buluştu.  Daha sonra Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nda sivil toplum örgütlerinin düşüncelerini almak üzere bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.” dedi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya katılan sivil toplum örgüleri başkan ve temsilcileri yaşanan sıkıntı ve çözüm önerileri iletme fırsatı buldular. İstek ve taleplerini ilettiler.

Halil İbrahim Kara