Flaş Haber Yeni

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Burdur’da Partilileri İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Burdur’da Partilileri İle Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir,  Burdur’a geldi. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Başkanlığı’nda gerçekleşen teşkilat ve ilçe başkanları istişare toplantısına  katılan  Kandemir, İlçe başkanları ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz gün Burdur İl Başkanlığı binasında  çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya ,  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Akdeniz Bölge Koordinatörü ve Ankara Milletvekili Orhan Yeğin,  MKYK üyesi, Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse,  MKYK Üyesi Teşkilat Başkanlığı Ege Bölge Koordinatörü ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur,  MKYK Üyesi, Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut,   Antalya İl Koordinatörü ve Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan,   Mersin İl Koordinatörü ve 22. Dönem Uşak Milletvekili Alim Tunç,   Burdur İl Koordinatörü Ensar Topçu’da katıldı.

İl Başkanı Volkan Mengi, İl Kadın Kolları Başkanı Zeliha Bağcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve 3 kademe ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan;  "3 kademe ilçe başkanlarımızla saha çalışmalarımızı ve gündemi değerlendirdiğimiz toplantımızda buluştuk. Burdur’da ailemiz büyüyerek güçlenmeye devam ediyor” sözlerinin altını çizdi. AK Parti Burdur İl Başkanlığı’ndan ziyaret sonrası yayınlanan yazılı basın bülteninde;  İlçe 3 kademe Başkanlar ile istişare toplantısının ardından AK Parti Burdur il Başkanlığı binasında 3 kademe il yönetimi ve merkez İlçe yönetimi ile bir araya gelindiği bildirildi.

HEDEF 2023

Kandemir ve beraberindeki heyeti Burdur'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Volkan Mengi;  "Ziyaretleriyle bizleri mutlu eden Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'e ve koordinatörlerimize kıymetli teşkilatımız adına şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden sahada çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Dava bilinci ve ilk günkü aşk ile mahalle mahalle, köy köy 11 ilçemizde sahada olacağız, Hep vurguladığımız gibi davamız bir, hedefimiz 2023, Burdur'da 3 kademe il yönetimimizle bir araya geldik. İlimizin sorunlarını, çözüm önerilerimizi ve çalışmalarımızı istişare ettik. Teşkilatlarımız, mücadelemizi milletimize anlatmaya devam edecek. Allah'ın izniyle 2023'de Zafere ulaşacağız. AK Parti kazandıkça Türkiye kazanacak. Teşkilatımızın birliği, beraberliği ve heyecanı daim olsun" diye konuştu. Haber Merkezi