Flaş Haber Yeni

Ak Parti Burdur teşkilatları 2023 seçim çalışmalarına başladı

Ak Parti Burdur teşkilatları 2023 seçim çalışmalarına başladı

Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Burdur’da sahada olan bütün kılcal damarlara işleyen teşkilat yapısıyla en önde Ak Parti var. Her yere ulaşmaya çalışıyoruz.” dedi.

Ak Parti Burdur teşkilatları 2023 seçim hazırlıklarına başladı. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, 27 Temmuz Çarşamba günü basın mensuplarıyla bir araya geldikleri programda, 2023 seçimlerine doğru siyasi çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini ifade ettiler.

“ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”

Siyasi çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini belirten Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “İl Başkanım, Ak Partimizin Burdur’daki teşkilat mensubu arkadaşlarımız, Merkez İlçe, İl Genel Meclisi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyelerimizle beraber siyasi çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz.” dedi. Milletvekili Özçelik ayrıca, “Biz ilçelerimizde ve köylerimizde çalışmalarımıza başladık. Köylerimize ilçelerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Yatırımları, hizmetleri yerinde görmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla orada yaptığımız tespitleri hemen kurumlarımızla, ilgili birimlerle görüşerek küçük küçük dokunuşlarla uzun süredir bekleyen hizmetlerin hemen gerçekleştiğini görüyoruz. Bu noktada da ilimizin kaynaklarını milletimizin hizmetinde kullanmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz.” açıklamasında bulundu.

“SİYASETİN ATEŞİ YÜKSELECEK”

2023 seçimlerine giderken üsluplarını bozmadan, yerelde projeler üzerinden muhalefet edeceklerini açıklayan Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “2023 seçimlerine giderken tabi siyasetin biraz ateşi yükselecek, rekabet ortamı sertleşecek ama bizler üslubumuzu bozmayacağız. Burdur güzel bir şehir, küçük bir şehir, birbirimizi tanıdığımız, ailelerce görüştüğümüz bir şehir. Bizler yerelde projeler üzerinden muhalefet yapacağız. İktidar olarak da projelerimiz üzerinden yine hükümet olmaya, Cumhurbaşkanlığına talip olacağız.” dedi.

“30 BİN ÜYEMİZLE BİREBİR TEMAS HALİNDEYİZ”

Burdur’daki Ak Parti teşkilatlanmalarına ilişkin de bilgi veren Başkan Mengi, “Ak Parti teşkilatları olarak da şuan yaklaşık 30 bin üyemiz var. 30 bin üyemizle birebir temas halindeyiz. Gayretli bir çalışma halindeyiz. 193 köyümüzde teşkilatlanmamız var. Her köyümüzde başkanımız var, yönetimi var. Yaklaşık ilçelerimiz ve merkezimiz dahil 126 mahallemiz var. Hepsinde de teşkilatlarımız, başkanlarımız var. 2019 seçimlerinde 756 tane sandık vardı, 756 tane sandık başkanımızı tekrar revize ettik, toplantılara başladık.” açıklamasında bulundu.

“… EN ÖNDE AK PARTİ VAR”

Başkan Mengi seçim çalışmalarına ilişkin son olarak, “Ak Parti teşkilatları şuan seçim çalışmalarına tüm hızıyla başladı, yoluna devam ediyor. Şuan ki etabımız da gönüllü seferberliği. Gönüllülerimizin listesini yapmaya başladık. Gönüllülerimizle listeleri oluşturup genel merkezimiz koordinasyonunda onları da eğitimlere katacağız inşallah. Ak Parti teşkilatları; hem gönüllülerimiz, hem sandık başkanlarımız, hem mahalle ve köy başkanlarımızla 2023 seçimlerine son sürat hazırlanıyor. Burdur’da sahada olan bütün kılcal damarlara işleyen teşkilat yapısıyla en önde Ak Parti var. Her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Her yerdeyiz ve inşallah bu heyecanımızla, bu aşkımızla da 2023 seçimlerini Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde alacağımıza yürekten inanıyor ve sonuna kadar da mücadele etmeye hazırız ve yapmaya çalışıyoruz.” bilgisini verdi.

Mine KAYA