Flaş Haber Yeni

AK PARTİ BURDUR, TBMM TATİLİNDE TAM SAHA ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

AK PARTİ BURDUR, TBMM TATİLİNDE TAM SAHA ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

AK Parti Burdur geçtiğimiz hafta içinde TBMM’nin tatil olması ile birlikte tam saha çalışmaları hızlandırdı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı haftaya Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz ile birlikte nikah şahitliği yaparak başladı. Pazartesi akşamında Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz’un katılımıyla birlikte haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyeleriyle hasbihalde bulunuldu.Hafta boyunca Tapu Müdürlüğü, Anadolu Ajansı Burdur İl Temsilciliği, İhlas Haber Ajansı Burdur İl Temsilciliği, Burdur Valisi Türker Öksüz’ü ziyaret programları ve İl Başkanlığı binasında hemşerilerimizi ağırlayıp, esnaf ziyaretleri yaparak devam etti. Salı akşamı geç saatlere kadar Yeşilova ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan Başkan Özboyacı ertesi gün Isparta’da önceki dönem il başkanlarından Dr. Süleyman Faki’ye geçirmiş olduğu ameliyat için geçmiş olsun, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e annesinin vefatından dolayı taziye ziyaretinde bulundu. Dün ise ilimizin sayılan, sevilen iş insanlarından Varollar Group Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol’un ziyaretinde İl Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ziyarete eşlik ettiler.

Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz haftaya İl Başkanı Mustafa Özboyacı ile birlikte nikah şahidliği ile başladı. Sonrasında ise Ağlasun ilçesinde İlçe Başkanı Mustafa Alver, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy ve İl Genel Meclisi üyeleri Göksel Akça, Ayhan Candan ile birlikte 6 köyü ziyaret etti. Çarşambadan itibaren Merkez İlçe yönetimi, il genel meclis üyeleri Volkan Mengi, Halil Çiçek ile birlikte Merkez ilçeye bağlı 11 köyü ziyaret ederek kırsalda çözüm odaklı çalışma sistemi ile sorunları ve çözüm yollarını yerinde tespit ettiler.

Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz ise haftaya sırasıyla Altınyayla, Gölhisar ve Çavdır ilçelerinde başladı. İlçelerde Kaymakamları, Belediye Başkanlarını, AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek sonrasında ise köy muhtarları ile buluşan Milletvekili Mustafa Oğuz’a il yönetimi eşlik etti. Pazartesi akşamında AK Parti İl Yönetim kurulu toplantısına katılan Milletvekili Mustafa Oğuz burada teşkilat konuları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Salı ve Çarşamba günü Bucakta ilçe yönetim kurulu toplantısı ve kurum ziyaretleri yapan Milletvekili Mustafa Oğuz perşembe gününde de ilçe ziyaretlerine Kemer, Karamanlı ve Tefenni ile bu haftayı noktaladı.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı; “ 2028 ve 2029 seçimleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacı yaşanabilir bir Burdur olan tüm kamu ve özel kuruluşlar ile koordineli çalışmaya özen gösteriyoruz. Çevre il teşkilatlarımız ile ilişkilerimizi sıcak tutmaya özen gösteriyoruz. Bu hafta Milletvekilimiz Adem Korkmaz köylerde, Milletvekilimiz Mustafa Oğuz ilçe merkezlerinde görev yaptılar. Hemşerilerimizin sorunları üzerinde bilgi alışverişinde bulunarak çözüm odaklı bir çalışma gerçekleştirdiler. TBMM tatilde iken en azından 11 ilçemizde gidilmedik yer kalmayacak şekilde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere verdiği değer ve güveni boş çıkarmamak için gece gündüz mücadeleye devam.” dedi.

  

  

AK PARTİ BÜLTEN