Flaş Haber Yeni

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ;"EN AĞIR İMTİHANLARDAN BİRİSİ EVLAT KAYBETMEKTİR"

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ;

BURDUR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ;"ŞÜPHESİZ EVLAT ACISI YAŞAMAK ZORDUR"

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 Cuma günü bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimizin şehit olmasıyla beraber 17 Ocak 2024 Çarşamba günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuşmalarını gerçekleştiren Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz şunları kaydetti;

"Geçtiğimiz hafta Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen vatan evlatlarını büyük bir saygıyla anıyorum. Allah rahmet eylesin. Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun. Şüphesiz evlat acısı yaşamak zordur. Bir anne babanın bu dünyadaki belki de en zor, en ağır imtihanlardan birisi evladını kaybetmektir.

Bir baba olarak biliyorum ki evladını toprağa vermiş bir anne ve bir babayı teselli edebilecek mahiyette hiçbir söz yoktur. Bunun için Allah hiç kimseye, hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın." dedi.

“ESKİ TÜRKİYE ARTIK TAMAMEN MAZİDE KALMIŞTIR”

Türkiye’nin milli güvenliğine yönelik tehditleri kendi imkânlarıyla yok edecek güç ve kabiliyeti olduğunu ifade eden Oğuz konuşmasının devamında;”Terörle mücadelemiz meşru müdafaa kapsamında ve uluslararası hukuka uygun olarak devam etmektedir.Bir dönem terörle mücadele operasyonları için bile küresel güçlerin icazetini, yardımını arayan eski Türkiye artık tamamen mazide kalmıştır.“ ifadelerine yer verdi.

MELİSA ADINISEVER