Flaş Haber Yeni

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ’DAN ENGELLİLERE DESTEK ZİYARETİ

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ’DAN ENGELLİLERE DESTEK ZİYARETİ

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti.

Vekil Oğuz, bugün saat 15.30’da Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği'ni ziyaret ederek engelli bireylerin sorunlarını ve bu alanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret sırasında Oğuz’a, Burdur İl Genel Meclisi Üyesi Volkan Mengi ve AK Parti Burdur İl Başkan Vekili Saim Aktaş da eşlik etti.

Mustafa Oğuz, dernek ziyaretinde Burdur’da engelli bireylere yönelik gerçekleştirilen projeler hakkında detaylı bilgi aldı. Dernek yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, engellilerin topluma kazandırılması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesine dair yürütülen faaliyetlerin önemi üzerinde duruldu. Oğuz, engelli bireylerin desteklenmesi ve toplumla entegrasyonunun AK Parti’nin öncelikleri arasında yer aldığını belirterek şu açıklamayı yaptı: “Engellileri korumak ve yaşatmak anlamında gerçekleştirilen tüm faaliyetlere her zaman destek vereceğiz. Engelli kardeşlerimizle aynı hayatı paylaşıyoruz, aynı havayı soluyoruz. Onların toplumla entegrasyonu, hayatlarının kolaylaşması, eğitim imkanlarının arttırılması ve nihayetinde bu tür engelsiz iş merkezleri ve atölyelerde istihdam edilmeleri bizler için büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda, Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği’nin her zaman yanında olacağız.”

Ziyaret sırasında Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Selçuk Örnek ve derneğin 2. Başkanı Asım Gümüş de hazır bulundu. Dernek yetkilileri, Milletvekili Oğuz’a dernek faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgi vererek, bugüne kadar yapılan çalışmalardan ve elde edilen başarılarından bahsetti. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Melisa Adınısever