Flaş Haber Yeni

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ, KONGRE SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA OĞUZ, KONGRE SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçerli 1399 oyun tamamını alarak partisinin genel başkanlığına yeniden seçildi. Kongre Divan Başkanı Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarına göre 1402 oy kullanıldığını, 1399 oyun geçerli, 3 oyun geçersiz sayıldığını bildirdi. Yavuz, Erdoğan'ın geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanlığı'na seçildiğini duyurdu. Partinin 75 üyeden oluşan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu da aynı oylamayla belirlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel başkanlığa yeniden seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yaptı. Kendisini bir kez daha genel başkanlık görevine layık gördükleri için herkese şükranlarını sundu. Ayrıca Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'na, Merkez Disiplin Kurulu'na, Demokrasi Hakem Kurulu'na, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu'na asil ve yedek olarak seçilen tüm arkadaşlarını kutladı.

 Ak Parti Burdur teşkilatından ise Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Ak Parti Burdur Milletvekili Adayı Volkan Mengi, Ak Parti Burdur İl Genel Meclis Üyesi Murat Akbıyık, Ak Parti Merkez İlçe Başkan Hüseyin Okan, Ak Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Hasan Yağcı ve Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeliha Erdoğan Bağcı'da Ak Parti 4'üncü Olağanüstü Kongre'de oy kullandı. 

4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ni değerlendiren Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti'nin millete hizmet felsefesiyle çalıştığını ve bundan sonra da bu felsefeyle millete hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca kongre hazırlıklarında emeği geçen teşkilat mensuplarına, emniyet ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

''DAİMA HİZMET FELSEFESİYLE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK''

AK Parti'nin 22 yıldır "Daima Hizmet" felsefesiyle millete hizmet ettiğini ve bundan sonra da yeni kadrolarla bu hizmet anlayışını sürdüreceğini belirten Oğuz; ''Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bizzat milletimizin kurduğu ve kuruluşundan bu yana aralıksız şekilde teveccüh gösterdiği AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Kongresi’ni bugün ilk günkü heyecanımızla, ilk günkü aşkla delegelerimiz ve partililerimizle birlikte gerçekleştirdik. AK Parti olarak, 22 yıldır hem teşkilatlarımız olarak hem de iktidarlarımız olarak "Daima Hizmet" felsefesiyle var gücümüzle çalıştık. Bundan sonra da yine yenilenen kadrolarımızla milletimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz.  “Cumhuriyet’in Yüzakı, Türkiye’nin Ortak Aklı” olarak, daima ileriye dönük ve yenilikçi hamlelerle, Milletimizin de teveccühüyle yeni zaferlere yelken açacağız. Cumhuriyetimizin de 100.yılını kutlayacağımız ve ikinci yüzyıla başlangıç yapacağımız bu dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kutlu yürüyüşümüz devam edecektir. Bu vesileyle,Kongremizin hazırlık aşamasında ve misafirlerin ağırlanmasında emekleri olan teşkilat mensuplarımıza,emniyet ve sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

MELİSA ADINISEVER