Flaş Haber Yeni

AK PARTİ BURDUR MERKEZ İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN OKAN; ‘‘BENİM ŞAHSİ DAVAM YOKTUR, BENİM İÇİN MESELE BURDUR MESELESİDİR’’

AK PARTİ BURDUR MERKEZ İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN OKAN; ‘‘BENİM ŞAHSİ DAVAM YOKTUR, BENİM İÇİN MESELE BURDUR MESELESİDİR’’

AK Parti Burdur 8. Olağan Merkez İlçe Kongresi’ni Nuricihan Velicangil Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Mevcut başkan Hüseyin Okan, kongrede yeniden aday oldu. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci de katılarak destek verdi.

Kongre, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve protokol konuşmaları ile devam etti. Hüseyin Okan, Filistin’deki olaylara değinerek, Siyonist İsrail’in saldırılarına sert bir şekilde tepki gösterdi. Mescid-i Aksa’nın önemini vurgulayan Okan, bu durumun bir insanlık sorunu olduğunu ifade etti.

AK Parti’nin kuruluşunun ülkenin umutlarını yeniden canlandırdığını belirten Okan konuşmasında şunları kaydetti; ''2009 yılında çıktığım AK Dava yolunda

- İl yönetim kurulu üyeliği, il başkan yardımcılığı

-2014-2019 Belediye Meclis Üyeliği

- 2019 dan bu yana da Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Görev istenilmez verilir şiarıyla üstlendiğim ve üstleneceğim tüm görevlerin bilincinde ve hassasiyetindeyim.

Türkiye'de siyasetin ve umutların tükendiği bir zamanda 14 Ağustos 2001 yılında milletin umutlarının yeniden yeşerdiği, güneşin yeniden doğduğu o gün halkın partisi Ak Parti kuruldu.

AK Parti kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' sözü teşkilatlarımızın yol haritası oldu. Ve o tarihten bu yana hiçbir şey eskisi gibi olmadı ve olmayacak. Halkımız kavga değil barış, kriz değil yatırım, kaotik ortam yerine sükûnet istediği için Ak Parti iktidarı dedi. AK parti sorun çözen, hizmet üreten, icraat yapan, bütün Türkiye'yi aynı samimiyetle kucaklayan siyaset tarzıyla bu başarıyı yakaladı. AK parti kendi varlık nedenini bu ülkeye kayıtsız şartsız hizmet aşkıyla tanımlayarak yola koyulmuş, bu istikamette yüzünün akıyla ülkemize hamdolsun büyük zaferler kazandırmıştır. Fakat siyaset, tabiatı gereği zor, mesuliyetli ve meşakkatli bir iştir. Siyaset elini taşın altına koyma, sorumluluğu üstlenmektir. Siyaset, sorunlara çözüm üretme, milleti bir bütün olarak kucaklama sanatıdır.

AK partinin bir neferi olarak elimi taşın altına koymuş, hizmetkar olmuş ve olmaya da devam etmekteyim. Benim şahsi davam yoktur, benim için mesele Burdur meselesidir, Türkiye'dir, milletimizin geleceğidir.

AK parti Burdur Merkez İlçe Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden beri Mahalle ve Köy temsilcilerimiz ve Sandık müşahitlerimizi tamamlayarak zaman zaman arkadaşlarımızı toplayarak eğitimler verip, sürekli istişare içinde çalışmalar yapmaktayız. Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Her zaman aktif çalışmayla sahadalar. Milletimiz için, devletimiz için, davamız için her an seçim varmış gibi çalışmaya devam edecek, teşkilatımıza destek verecek, hedeflerimize yürüyecek ve hep birlikte başaracağız.

Bu asil görevi şahsıma tekrar layık gören, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, İl başkanımıza, milletvekillerimize ve teşkilatımızın tüm mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar gerek teşkilat kadrolarımızda gerekse oylarıyla destekleriyle duasıyla samimiyet ve gayretleri ile partimize katkısını esirgemeyen her bir kardeşimiz, her bir büyüğümüz, kadın, erkek fark etmeksizin teşkilatımız da yer almıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta bayrağı en tepeye taşımak için en büyük destekçim dava arkadaşlarım ve dualarıdır. Desteklerini benden mahrum etmeyen Kıymetli eşim ve aileme sizlerin huzurunda teşekkür ederim.

Her zaman olduğu gibi yine kardeşlik ve dayanışma ikliminde kongremizi gerçekleştirecek, çok daha güçlenmiş ve enerji toplamış bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Biz de teşkilat olarak bugünden itibaren yeni görev alacak AK kadromuzla birlikte gönül kırgınlığı olanların gönüllerini alacak, yeni gönülleri kazanmaya ve liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde hedeflerine emin adımlarla İlerlemeye devam edeceğiz.''