Flaş Haber Yeni

AK PARTİ BURDUR İL BAŞKANI MUSTAFA ÖZBOYACI; ‘‘BİZİM BİR FARKIMIZ VAR’’

AK PARTİ BURDUR İL BAŞKANI MUSTAFA ÖZBOYACI;  ‘‘BİZİM BİR FARKIMIZ VAR’’

AK Parti Burdur’da 8. Olağan Merkez İlçe Kongresi’ni düzenlendi.

Mevcut başkan Hüseyin Okan'ın yeniden aday olduğu kongre, Nuricihan Velicangil Kültür Merkezi'nde yapıldı. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı. Kongre, partililerden yoğun ilgi gördü.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre, protokol konuşmalarıyla devam etti. AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, programda yaptığı konuşmada, merkez ilçe kongresinin ve ilçe kongrelerinin tamamlanacağını belirtti. Özboyacı, 11 ilçe başkanlığında ve 4 ilçede değişiklikler yapıldığını vurguladı.

Özboyacı, güçlü bir liderlik vurgusu yaparak; ''AK Parti ilk kuruluşlarından bugüne kadar birçok badireyle karşılaştı. Bizim bir farkımız var. Başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir karakter, güçlü bir lider var. Her krizi aşmayı kendisi başardı. Biz de onun arkasında neferleri olarak inşallah bugün karşılaştığımız sıkıntıları hep beraber aşacağız. Bizim inancımız her daim devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile teşkilatlarımızda yaptığımız toplantılardan sonra sahadaki varlığımız çalışmalarımızı güçlendirmeye ve sürdürmeye devam ediyoruz. Bütün teşkilatlarımızı gezmeye dolaşmaya devam ediyoruz. Seçim olsa da olmasa da AK Parti teşkilatları her daim sahada olmaya devam edecektir. Eksiklikleri hep birlikte gidereceğiz.  Vatandaşımızın umudu olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Melisa Adınısever