Flaş Haber Yeni

AK PARTİ BUCAK İLÇE BAŞKANI GÖREVİNDEN AYRILDI

AK PARTİ BUCAK İLÇE BAŞKANI GÖREVİNDEN AYRILDI

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın yaptığı açıklamada görev süresinin bittiğini duyurdu.

Görev süreci boyunca davasına layık olmak için üzerine düşen ne varsa yapmaya geyret ettiğini, bulunduğu konumu hiç bir zaman nefsim ve çıkarlarım için kullanmadığını vurgulayarak şunları kaydetti: “Şahsım olarak bulunduğum mevkiiyi her zaman millete hizmet aracı olarak gördüm ve bu anlayışla bu yolda yürüyerek görevimi yerine getirdim. İlçe başkanlığı görevimi yürütürken bulunduğum mevkide eğilip bükülmeden, doğrunun yanında, yanlışın karşısında, kişiliğimden karakterimden ödün vermeden layıkıyla yerine getirmek için var gücümle çalıştım. Hiçbir zaman makam ve mevki benim için önemli olmamıştır, benim için asıl olan kişilerin gelip geçici davanın ise kalıcı olduğu gerçeğidir.

18 aylık ilçe başkanlığım süresince 14 -28 Mayıs2023 ve 31 Mart 2024 tarihlerinde ülkemiz, milletimiz ve Bucak için önem taşıyan 2 önemli seçim geçirdik.

Son yerel seçimde her ne kadar hayal ettiğimiz başarıyı elde edememiş olsak da, bilmenizi isterim ki hem kendim hem de benimle bu dava için yürüyen yol arkadaşlarım, teşkilatım elinden geleni sonuna kadar yapmıştır. Başarı da Başarısızlık da her ne kadar ekip işi olsa da, ben başarısızlığı kendime ad ettim bilmenizi isterim.”

Taşkın açıklamasının sonunda: “Görev aldığım günden bu güne kadar başta eşim ve çocuklarım olmakla birlikte çalıştığım il başkanım Mustafa Özboyacı’ya önceki dönem millet vekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a millet vekillerimiz Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’a önceki dönem belediye başkanımız Emrullah Ünal’a, il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi kardeşlerime, ilçe yöneticilerim, kadın - gençlik kolları başkanlarım ve yöneticileri, mahalle - köy başkanlarım ve Ak Parti davasına gönül vermiş tüm kardeşlerim,

Bana göstermiş olduğunuz dostluk, arkadaşlık ve sonsuz özverili çalışmalarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bir arkadaşınız kardeşiniz olarak her zaman sizinle aynı dava için mücadele edeceğimi bilmenizi isterim.

Hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyor, hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benim bir hakkım varsa hepinize helal olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Hale Pak