Flaş Haber Yeni

ADD Bölge Toplantısı Burdur’da yapıldı

ADD Bölge Toplantısı Burdur’da yapıldı

ADD Üyeleri, ‘Dünü, Bugünü ve Yarını ile Atatürkçülük’ söyleşisinde buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Burdur Şubesi ev sahipliğinde ‘ADD İç ve Güney Ege ile Batı Akdeniz Bölge toplantısı’ düzenlendi. Toplantı, geçtiğimiz Pazar günü Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda yapıldı. ADD Bölge toplantısına, 21 Şube, GYK ve GDK üyeleri katıldı. Toplantı sonrası ADD Genel Başkanı Dr. Mustafa Hüsnü Bozkurt tarafından ‘Dünü, Bugünü ve Yarını ile Atatürkçülük’ konulu söyleşi gerçekleştirildi. ADD Genel Başkanı Bozkurt’un söyleşisi, Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda geçtiğimiz Pazar günü saat 16.00’da yapıldı.

Söyleşi öncesi yaptığı konuşmada tüm konukları selamlayarak kendilerine teşekkürlerini ileten ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt; “Burdur, Benim 80’li yıllardan beri çok sıklıkla gelip gittiğim bir ilimiz.” diyerek Burdur’un kendisi için özel bir kent olduğuna işaret etti. Bozkurt söyleşisine, “Bugünkü söyleşimizin konusu dünü, bugünü ve yarını ile Atatürkçülük.” sözleriyle başladı. Söyleşide, Atatürkçü düşüncenin tarihsel süreçteki yerine değinildi.

ADD Burdur Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen programların akabinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Burdur Şube Başkanı Ümran Minas, “İlimizde Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanımız Sayın Hüsnü Bozkurt ve GYK üyelerimizle hem bölge toplantımızı gerçekleştirdik hem de Genel Başkanımızın sunumuyla güzel bir konferans gerçekleştirdik. Bölge toplantımız için kilometrelerce öteden gelen tüm şube başkanlarımız ve yönetimlerine yine bizi konferansımızda yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza saygı ve sevgilerimizle…” dedi.

Mine Kaya