Flaş Haber Yeni

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ BURDUR'A GELDİ

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ BURDUR'A GELDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Burdur'a geldi.

Adalet Bakın Yılmaz Tunç, programları kapsamında; Adalet Bakanlığı İş Yurtları Burdur Tesislerinin açılışı ve Burdur Salı Pazarı esnaf ziyaretlerinde bulunmak üzere bugün Burdur'a geldi. Bakan Tunç, ilk olarak saat 11.00'da Adalet Bakanlığı İş Yurtları Burdur Tesislerinin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Tunç, açılışta yaptığı konuşmasında; "Bugün sizlerle birlikte göller, güller ve gönüller diyarı Burdur’umuzda bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Tarihi zenginlikleriyle Salda gölüyle, lavanta bahçeleriyle, eşsiz doğal güzellikleri ve kültürel zenginliğiyle, Burdur’umuzda İşyurtlarımıza bağlı atölye ve tesislerin açılışını gerçekleştirmek üzere bir aradayız.  Bugün Burdur’umuzda; Süt işleme tesisi, 3 bin 600 küçükbaş hayvan kapasiteli 4 adet Keçi Ağılı, İşyurtlarımızda üretilen ürünlerin Satış Mağazası ve Restoranının açılışını gerçekleştireceğiz.
Hem Burdur’umuzun ekonomisine hem de cezaevlerindeki hükümlülerin ıslahına ve topluma kazandırılmasına katkı sağlayacak bu atölye ve tesislerin ülkemize, milletimize, Burdur’umuza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Bakan Tunç'un daha sonra saat 12.30'da Burdur Salı Pazarı'nda esnaf ziyaretlerinde bulunacağı daha sonra ise Bucak ve Antalya'da gerçekleşecek olan bir dizi program nedeniyle Burdur Merkez'den ayrılacağı bildirildi.

 

H. Nesibe Solak