Flaş Haber Yeni

ACAR BAŞKAN

ACAR BAŞKAN

  • SP Burdur Merkez İlçe Başkanlığı’na Abdullah Acar yeniden seçildi.

Saadet Partisi (SP) Burdur Merkez İlçe Başkanlığı 8’inci seçimli olağan genel kurulunu tamamladı. Tek liste halinde yapılan seçimlerde Abdullah Acar güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın’ın katıldığı kongre,  29 Ocak 2023 Pazar günü saat 14.00’da Burdur Öğretmenevi Müdürlüğü Nurcihan Velicangil Kültür  Merkezi’nde yapıldı.  Toplantı gündemindeki maddelerin tek tek okunup ibra edilmesinin ardından Burdur merkez ilçe seçim kurulu huzurunda seçimlere geçildi. Saat 17.00’da sone eren seçimlerde  katılımcı 74 delegenin oyunu alan Abdullah Acar’ın yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu.

ASİL ÜYELER:

Abdullah Acar (Başkan), İshak Türkel, Mehmet Kavçakar, Cemil Erdoğan, Hüseyin İnç, Sinan Önal, Hasan Basri Sayar, Osman Korkmaz, İsmail Uludağ, Erkan Akgün, Seyit Onat, Ümit Sağlam, Fatih Hüseyin Akçay, Hakkı Bilgiç, Yunus Orhan

YEDEK ÜYELER:

Mehmet Muhammet Bilgiç, Musa Seven, Musa Aygül, Mesut Çakmak, Veli Keskin, Niyazi Durgut, Numan Aksoy, Fatih Ayan, Fatih Cantürk, Ahmet Korkmaz, Rifat Erkan, Fatih Tunç, Ömer Akyol, Halil Özcan, Mustafa Dinç

BAŞKAN ABDULLAH ACAR’IN KONUŞMASI

Kongrenin açılış konuşmasını yapan SP Burdur Merkez İlçe Başkanı Abdullah Acar; “Çok muhterem genel başkan yardımcım, il sorumlum, il başkanım, ilçe başkanlarım, sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli yöneticileri, asayişimizi sağlayan emniyet mensuplarımız, bizlere sayfalarında, ekranlarında, portallarında geniş yerler açan basınımızın güzide mensupları, siyasi partilerimizden davetimize icabet eden kıymetli misafirlerimiz, azmini, heyecanını gayretini, şevkini  ‘Önce ahlak ve maneviyat’  ilkesi doğrultusunda kullanarak, Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın kurulması için sarf eden kıymetli delegeler aziz milli görüşçüler ve davamızın motor gücü geleceğimizin teminatı genç kardeşlerim. 8.olağan kongremize hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Rabbim  yapmakta olduğumuz bu kongreyi merkez ilçemize, ilimize, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlı eylesin. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmaları insanlığın kurtuluşuna, refah ve saadetine vesile kılmasını cenabı haktan niyaz ederim.

Değerli Hazirun Cennet mekân Erbakan hocamızın kulaklarımıza fısıldadığı gerçeklerden birisi şu idi. Erbakan hocamız ‘Cenabı Allah Milli Görüş sahibi insana hidayet verir, feraset verir dirayet verir.” derdi. Yine merhum liderimiz;  ‘Hayat; doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin, iyi ile kötünün, faydalı ile zararlının, adalet ile zulmün mücadelesinden ibarettir.’ derdi.  Bizler öyle kutlu bir davanın öncüleriyiz ki: ırkına, kimliğine, nesebine, mezhebine, dinine bakmaksızın yeryüzündeki bütün insanlığın huzur ve saadetini istiyoruz. Cennete girmek için Müslüman olmak gerekir, ancak bu dünyada huzur ve saadet içinde yaşamak için insan olmak yeterli sözü ana prensiplerimizdendir. Muhterem kardeşlerim bizler inançlı insanlarız, biz inanıyoruz ki Allah bize yardım eder. Allah bize yardım edince biz galip geliriz. Kimse bize galip gelemez. Bu inanç ve azimle haykırıyoruz, kararlıyız milletin iktidarında Saadet var.” sözlerine yer verdi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FATİH AYDIN ROZET TAKTI

Kongre katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın oy verme işlemine geçilmeden önce partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı. 

Halil İbrahim Kara